hankardeslerr Kbrrrrr Eczacı dedi tüm haşereleri yok ediyo, evet ne kadar havalandırsamda ister istemez nemleniyo
Kbrrrrr hankardeslerr kaçıncı katta oturuyosunuz. Ben girişte oturuyorum ondan oluyo diye düşünüyorum camlarımda biraz terste kalıyo iyi havalanmıyor sanırım o köşe
Kbrrrrr Selmayusuf canım bayer markası. Maxforce yazıyor üstünde hamam böceği jeliymiş. Hepsiburada da çok olumlu yorum var deneyelim hepbirlikte😭
Selmayusuf Kbrrrrr tamam canım birde ben bakayım. Taşınma imkanım olsa beklmzdim kesinlikle. Misafir varken çıkınca utanıyorum. Tiksinen biri olsa bişey de yemez mazallah
hankardeslerr Nisa6701 Araştırdım, etrafımdanda memnun olanı çok duydum bende yarın denicem inşallah işe yarar 🕵️♀️🤗
Nisa6701 hankardeslerr ınsallah yarar bende yarn alıp bı denıyım vallaha en son bu yuzden evı satıcam ya okadarkı tıksınıyorum
nyac Kbrrrrr kardeşim onlar güve böceği sıcakta oluyor benim ev 11.kattaydı güneş mutfağımda doğuyordu resmen aşırı sıcak oluyordu bütün bakliyatlarım güvelendi muhtemelen bakliyatlardan oluyordur kontrol et yerin varsa buzdolabında muhafaza et🤷♀️
Kbrrrrr nyac ben yerim yok diye bakliyatlarımı hep 1 kg alıp dolaba koyuyorum. Benimki yiyecekten değil bence. Evim pek güneş almıyo ve bebek dogunca nem ölçer aldıgımda farkettim nemli hep yüzde 60 70 nem
Kbrrrrr Selmayusuf ben taşınıcam ama en az 1 senem var. Her gun bu evden kurtulmayı diliyorum allahtan daha ferah bir ev istiyorum 🤲🏼
nyac Kbrrrrr evet yürüyen susam tanesi gibi di mi tam üstüne bastım bakliyatlar ve baharatlardan oluyor canım onlar sıcak ortamda çoğalıyorlar
Kbrrrrr nyac şimdi yaz geldi sıcagı nasıl engelleyeceğim ki 😭 ve benim bakliyatlarım kışın bile buzdolabımda sadece baharatlıgım dışarda. Birde yeni aldıgım birkaç paket makarnam var
nyac Kbrrrrr ben bir kere duvara doğru tırmanan kurtçuk yakalamıştım komaya girdim komple mutfağı temizlemiştim😞
Kbrrrrr nyac bende temizliyorum ama yine çıkıyorlar. 6 aylık bebeğim var çok ilgi istiyor artık vakit bulamıyorum temizlemeye su içmeye gitsem ağlıyor çok çaresiz kaldım 😢