Bhydrnsma Philips avent 👍 birçok biberon denedk ama en guzeli avent cam biberon anne gogusune yakın diğerleri 1 numarasinda bile emerken cok akiyor bogulcak gibi oluyor avenntee hic oyle bisey olmadı şükür
Orkidem Deletedmom412 ozelegtmcianne Şırıngaya gerek yok bende oğlum ilk göğsümü unutmasın diye şırıngayla verdim ama Avent biberon kullandım anne memesini emer gibi çekşypr deliği çok büyük değil biberonun o yüzden çok şükür meme reddi yaşamadım Avent alabilirsin canım
ozelegtmcianne Orkidem çekince süt geliyor değil mi kullandığım iki biberonda süt kendinden akıyor bizimki de meme sanıp ağzında biriktiriyor akmaya devam edince ağzından çıkarıyor çok geldiği için çok sağolun 🙏
tuzvelimon ozelegtmcianne o zaman lansinoh deneyin derim. Uzun ucu olan biberonlar oğlumun midesini bulandırıyordu bunu denedim şimdi 1 ay olmuştur kullanıyor sorunsuz 👌🏻
Mericavcilar ozelegtmcianne Türkiye de YÖK ama instagram da getirten yerler var tomme tippe biberonlar dünyada ki anne göğsüne en yakın ödüllü tek biberon ben çok çok memnunum