Koalina Kızım 2 gündür çok az mama yiyor kızlar dün gündüz 6 saat sonra yedi gece keza öyle 4 aylık kızım varmı bu ayda bu durumu yaşayan çok moralim bozuluyor 😞
Canselgly Koalina benimde kızım 4 aylık sürekli hipp veriyordum ama artık içmemeye başladı. Sıkıldı diye düşünüyorum bebelac aldım ve maşallah çok iyi içiyor. Sende değiştirmeyi dene bende çok tereddütte kaldım ama kabız vs olur mu diye şükür olmadı .
Canselgly Koalina sma da denedim ama o kavuz yaptı kızımı similac da denemek istiyorum ama doktoruma sorucam yine 👍
Afsk Koalina ahhh ayni dertden muzdaribim cok uzuluyorum bende aylardir kizim cok nadir ayikken iciyor bende uykuda icirebiliyorum sadece doktora sordum bu aylarda normal dedi 4.5 ayligiz bizde bu arada gunde took an kac cc iciyor
Koalina Afsk Maalesef uykudada doyduğu an bırakıyor içmiyor 😞 Belli olmuyor 90 da içtiği oluyor 120 de mesela dün 6 saat içmeyince 160 cc içti
Afsk Koalina ne guzel tamamliyor icmedigini benim oyle degil malesef bir gun boyunca gece 12 kadar anca 450 cc veya 500 iciyor malesef siz hesapliyirmusunuz nekadar iciyor gun boyu
Afsk Koalina 3 hafta once 6.100 gramdi ebeler iyi diyor AMA ben genede takiliyirum sizin bebisin kilosu nedir
Koalina Ceydakoruc Alerji mamaları raporla alınabiliyor benim kızıma içirdiğim mama doktor raporuyla içirdiğim alerji maması
Koalina Begumke doktorum ilk başladığım zaman demişti içmezse pekmez yada vanilya şurubu katabilirsin diye ama kızım 3 aydır yaklaşık içiyordu 2 gündür böyle nedense 🤷🏻♀️ Ama onuda denicem ne kadar pekmez katıyorsunuz bide marketten aldığınız pekmezden mi
Umutkusu Koalina 4. Ayı böyle geçirdik döktüğüm mamanın haddi hesabı yok. 5. Aydayız şu an azaldı reddetmesi biraz ama ben de ne zaman normale dönecek çok merak ediyorum. Biberonu değiştirdim ilk günler iyiydi sonra yine arada reddetmeler oldu
Koalina Umutkusu 2 gündür bende bineronumu değiştirdim acaba onundamı etkisi var 😒 allahım inşallah benimde bu şekil geçmez çok yıpratıyor insanı 😭
Ceydakoruc Koalina evet biliyorum rapor yazılmazsa çok pahalı mamalar ama similac herkesin kullandığı normal mama