Rasev Kizlar merhava.1ay 26günlük kızım var. Emziryorum hep mama aksam uyurken 1defa veriyorum 60cc . Ve ben su vermeme tarafdariyim. Su vermezsem bebegimde bi problem olurmu?🤦🏻♀️6ayına kadar ek gıdaya gecdikden sonra su vermek isdiyorum acaba yanlismi yapiyorum?
Sabriyeillke Rasev ben 4aya kafar hic vermedim 5gundur veriyorum kan damlasina basladik cunku hergun 9damla ben uce boldum damlayi verdikten sonra 1veya2cay kadigi su veriyorim ebe bu aya kadar vermememi soylemisti
Sarelim Rasev su hayattır. Sen ver bak nasıl içiyor . Bağırsaklarda çalıştırıyor. Böbrek çalışır. Ver canm ver. Hele aşı zamanları içleri yanıyor. Su ver. Bnm doktorum ver dedi. Kaynatılmıs ilıtılmiş
Babygirly Rasev su vermelisin hele mama kullanıyorsa mamadan sonra ılık su ver çay kaşığıyla anne sütünde su var diyorlar ama bence vermek gerek su dan zarar gelmez
Sarelim cokcocuklu ben doğduğundan beri veriyorum şuan 4 aylık. Çay kasıgıtla veriyorum o zaten istemwdıgınde kasıgı ittırıyor
Rasev cokcocuklu hayir canim kendim oyle veriyorum sutum çok hep emziryorum aksamlari uyusun diye mama veriyorum 15dakika sonra yine emzirip uyutuyorum
Gizemre Rasev ben biberonla veriyorum valla istediği kadar içiyo suyun ne zararı olur hem gaz sorunumuz düzeldi artık gazı yok oğlumun
pasaninannesi Rasev sadece emziriyorsanız suya gerek Yokmuş sütün %70i suymuş ama mama veriyorsanız Suda vermeniz gerekiyormuş 🤷🏼♀️
Htc3258 Rasev sadece anne sütü içiyorsa 6 ayına kadar karşılıyor su ihtiyacını fakat mama alıyorsa vermelisin
Hacer7 Rasev bence vermelisin mama dan sonra ,,ben mama kullanıyorum ben veriyorum süt su gibi bişey ama mama öyle değil bence mama içen bebeğe su verilmeli
BirTazeAnne Sadece anne sütü alan bebek için ssuya gerek yok çünkü anne sütü karşılıyor. Ek gıda ya da mama veriyorsanız vermelisiniz. Ben anne sütü vermeme rağmen bebeğim tablet ilaç kullandığından kaynatılmş ılımış su ile veriyorum vermiş oluyorum yani. Verilirse de zararı olacağnı sanmıyorum anlayacağınız.
cokcocuklu Rasev sütünüz çok mu😏 bende geceleri 1 defa mama veriyorum ama doktor verme dedi vermediğim zaman uyumuyor uyusada bi saat geçmeden uyanıyor bende veriyorum biberonla ama benim sütüm öyle sizin gibi cok değil sanirim aksamlari doymuyor ondan uyumuyor mama berinve uyuyor çünkü
Rasev Kizlar cevapladiginiz icin tesekkur ederim hepinize . Aksamlari 60cc verdikden sonra 15-30dakika geciyo acikiyo agzi gezdigi icin meme veriyorum emiyo uyuyo oyle