Guler94 Merhaba sevgili anneler. 4,5aylık oğlum var. Özellikle gece uykusunda sürekli ayaklarını havaya kaldırıp yatağa vuruyor. Kalcasini kaldırıyor. Kıvranıyor Uyanır gibi oluyor alıyorum ayagımda sallayıp yerıne koyuyorum Neden olabilir.??? Teşekkürler
Denizanne Guler94 beni kızım 11 aylık o da aynısını yapıyor valla bilemedim nedenini 🤷🏻♀️ Bekliyim şurda
FtmYigitim Guler94 ay benim oğlum da ayni 4 aylık uyanikken bile yapıyor ayaklari kaldırıp kaldırıp yere vuruyor ama bu durum benim hoşuma gidiyor bi sorun olduğunu düşünmüyorum 💁♀️
Boncugumm Denizanne Guler94 benim oğlum 3 aylık gazı olduğunda yapıyor bu hareketi hatta yeni yapmaya başladı sonra da gaz çıkartıyor😀
imgesi Guler94 kuzum o cogu bebekte olan bi ozellik bizdedd ayninisi var eltimin cocugu 8 aylik oda aynisini yapiomus… bizde hic gaz sknitisda olmaz mesela ama sebebini bnde anlamdm
neyzen15 Guler94 çıkartamıyorum maalesef uyanınca fena ağlıyor bşr müddet sonra dalıyor uykuya zaten bağırsaklarda oluyor gaz yani popodan cıkması lazım sabah kalkınca hallediyor 🤷🏻♀️
GramPozitifBakteri Guler94 8 aylık kızım aynısını yapıyor bazen gaz çıkartıyor bazen öylesine 👻 üstünü de açıyor bi güzel oh
Fatmaasel Guler94 18 aylık hala yapıyor o hareketi kızım 😄 normal bence hareket halindeler ne yaptıklarını bilmiyorlar
attbianne Benimki de aynı hareketlendikleri için yaptığını düşünüyorum sancısı olsa ağlardı benimkinde düz yatırıyorum sağa sola dönüyo ayağını vuruyo uykuda bile hareket etmek istiyorlar
attbianne Kendi haline bırak 4 buçuk ay tam keşif zamanı başladı gece dışında tekrar uyutmaya çalışma alışsınlar kendi lleri uyumaya