Mom62636362 sufflee annem aldırdı canım yüzünden birkaç tane, kısa sürede iyileşiyor iz falan kalmıyor
Ballii sufflee Canım et beni aldırdım büyüktü patolojiye gönderdik biraz 2 dikislikti ama ne ağrı hissettim nede sonrasında iz kaldi. Plastik cerrah arkadaşım halletmisti,böyle bir işlem yaptirirsan estetik dikiş iste.
milasmommy sufflee 3 tane aldırdım biri yüzüme biri göbek biri ensede yüzüme estetik dikiş yapmışlar diğerlerini yaptım şalak bişey yapmışlar benden daha fazla iz kaldı ama yüzümde hiç bir şey yok şuan. Araştırma hastanesinde yaptırmıştım. 5-6 ay sonra tamamen kaybolmuştu yüzündeki iz.
Kediannesi Mom0870 dondurma nasıl oluyor ki benimki nokta ben kahverengi zannedersinki çil ama ben .. çok sınır bozucular ama
Mom62636362 sufflee Ya şöyle söyliyim yani bir yer yara olur kabuk bağlar sonra da düşer ya da siz yolarsınız ya 😅 o kadarcık bir süre, net hatırlayamıyorum 8-9 sene geçti üstünden..
Ffatma02 sufflee aynı şeydir bence sonuç olarak yok oluyorlar… benim eşim bi ilçeye gitmişti orda bi ilaç damlatıyorlar 10-15 dk süren bişey.. sonra onlar kuruyup dökülüyor ben bi iz ne bişey
Ela41 sufflee benım burnumun yanındaydı et benı kocaman estedık cerraha aldırdım 3 dıkış attı suan hıc bısey yok belli bıle degıl cnm
milasmommy sufflee Hiç kırmızılık kalmadı esmerim ben birde yeri bile belli değil şu an fondöten kapatıcı her şey sürülüyor iz yok ki dediğim gibi estetik dikiş oldu orası ama diğerleri çook kötü duruyor maalesef