Ozge_AyazEfee ESMAHUSEYIn Öyle sütten kaynaklı bir kusma olmadı 🤷🏻♀️ İlk içişinde mi oldu yoksa devamı geldi mi
Cemre20 ESMAHUSEYIn bizimki de öyle doktora bende sordum tadını sevmedikleri için yapıyorlar ama alisicam dedi
ESMAHUSEYIn Ozge_AyazEfee 54 günlük çarşamba başladık dün çok kustu boğulacak gibi oldu bi ara kabul etmedi sanırım bünyesi
vize25 ESMAHUSEYIn Tadı çok kötü diye doktor bizi uyarmıştı ama benim kızım o kadar aç kalıyomuş ki verdiğim gibi lıkır lıkır içti. Zamanla sizin de bebeğiniz alışır. Biz de korktuk içemez diye. Doktor pes etmeyin 15 günde alışır demişti.
Ozge_AyazEfee ESMAHUSEYIn Tadı Bayaa kötü ondan olabilir. Doktorunuza danışınız mı? Belki başka blr mama verebilir
ESMAHUSEYIn Ozge_AyazEfee başka var mi bildiğiniz peki doktor vermeyin dedi daha bi kaç gün anne sütüne devam edelim dedi bende diyet yaptığımdan sanki sütüm azaldı doymuyor gibi geliyor bana
Ozge_AyazEfee ESMAHUSEYIn Başka markaları pek bilmiyorum malesef. Sütü artıran asıl şey sudur. Bol bol su için, sütüm azaldı azalacak diye düşünmeyin. 1 yılı aşkın diyet yapıp bebeğini emziren anneler var 🥰
ESMAHUSEYIn vize25 ama kusuyor su şeklinde midesi kabul etmiyor kesik kesik kusmuyor su gibi yani sizinde mi o şekildeydi kustu mu
vize25 ESMAHUSEYIn Benim bebeğim hiç kusmadı, hemen kabul etti ama doktor rapor çıkardığında içemezse ne yapalım diye sorduk. O da pes etmeyin 15 gün içinde alışır demişti.