Merryyy Ate2020 az önce kendiliğinden süt akmaya başladı canım hiç bişey yapmadan mastit olan göğüsümden bende elimle sağmaya çalıştım sonra makineyle denedim çok az bişey geldi duşu dün denedim ama duştan sonra hiç gelmemişti
Ate2020 Merryyy ılık değilde bayağı sıcak su ile deneyin dayanma iyi çalışım . Bir de Ayşe Öner’in bir videosu var bu da faydalı .
Merryyy basak__333 evet çok zor canım canımın acısı bi yandan ateş bi yandan oğlum meme istiyor tek göğüsümü veriyorum ama yinede aranıyor öyle 😔
Rukiiss Merryyy bebeğin hiç mi emmiyor kuzum aslına bakarsan sagmaktan çok Mastit olan göğsünü sık sık bebeğine emzirmelisin öyle daha çabuk geciyo
Merryyy Rukiiss emiyor canım ama tıkalı olanı bazen reddediyo bu sabah 45 dk emdi mesela tıkalı olanı ama hiç gelmedi galba çünkü bırakınca diğer göğsümü aradı hemen 😔
Mercan2020 Merryyy bende eşime ağlayarak masaj yaptirmistim..öncesinde sıcak su torbası sonra çocuğu emzir yada sağ sonra soğuk uygulama lazım..masajı kendin yapma birine yaptır inan kendine okadar kuveetli yapamıyor.
Dilan20 Merryyy Benimde oyle olmustu canim biraz sabır geçiyor. Bol bol sıcak duş al duşun altında o sertligin üzerine masaj yap. O ateş beni de mahvetti hem yanıp hem üşürdüm yaşayan bilir 🙄
Merryyy Deletedmom63 bugün kendiliğinden akmaya başladı canım galba yavaş yavaş açılıyor inşallah öyledir
Rumeysa-Y Merryyy valla ben o acıyla emzirdim kanallar açılsın diye ama fayda etmedi tek göğsünü emzir bir şey olmaz antibiyotik bebeğe zarar vermiyor ben iki kutu bitirdim hemde bebeğimi emzirdim
Deletedmom63 Merryyy inşallah iyi olursun seni çok iyi anlıyorum aynı durumları bende yaşadım ama merak etme kalıcı değil iyi ki zamanla geçiyor olmuyor bende de Ayşe bulantı halsizlik ağız kuruluğu üşüme yapıyordu