Furkansmomy Karalahana rica ederim şimdiden güle güle kullanın 🌸🤗 bence en anlamlı hatıralardan biri 💜 şuan emmiyo bebeğim mesela bayadır meme reddi yapmıştı iyiki kolyeyi yaptırmısım zamanında diyorum 🤗
Smyrnaasimrani Furkansmomy görümcem yapıyordu bir ara eşi kimyager özel bir yöntemle yapıyorlardi ama bebeği olunca ilgilenemedi aslında çok güzel bir hatıra ☺️ Instagram’da filan yapanlar var
Furkansmomy _mutluanne_ evet canım ben de burdan duymustum 😇 sütümüzü bi miktar sagıp şişeye koyuyoruz bide bebeğimizin saçından bi tutam kesiyoruz ikisini kargoluyoruz kolyeyi yapıyorlar
Furkansmomy Kubra_2019 annesütükolye sayfasına yaptırdım ben canım web sayfaları da var şnstagramı da var
Eymenaysegul Furkansmomy bende anneler günü hediyesi olarak yaptırdım kendime gayet memnun kaldım https://instagram.com/nevatakitasarim?igshid=jss2588qon0m Nilgün hanım çok ilgili temiz titiz çalışıyor tavsiye ederm ☘️
Karalahana Eymenaysegul Gerçekten Nilgün hanım çok ilgili fiyatları da uygun instagram hesabim yok ama kendisine whatsapp dan ulaştım bakalım karar vericem bi modele 🌸
Bravewomen Furkansmomy harika cok cok guzel cok degerli 🤗 dunyanin en pahali mucevheri halt etmis.. 🌹