VERA19 DenizinAnnesiiiii En iyi krem diye bişey yok bence çünkü her bebeğe aynı krem yaramıyor,cildine göre iyi gelen iyidir benim için.Nivea pişik kremi kullanıyorum memnunuz biz🦋
MerveNurT DenizinAnnesiiiii ben uni baby kullanıyorum pişik kremini seba med pişik önleyicisini kullanıyorum 2 sindende memnunum en çok uni baby den hemen etki ediyor geçiriyor ☺️
Sesa Bebantol günde bi kere hiç pişik olmadık ama basen bezi geç aldığımda kızarıklık görüyorsam sudocrem bu ikisi olmaz sa olmaz bebeğin cildinde sivilce falan olduğunda da ikisi gayet başarılı
1prensannesi_ DenizinAnnesiiiii biz memleketimizden özel yapım yaptırdık onu kullanıyoruz zaten sürekli pişik değilde mantar oluyor oğlumda mantar kremi ve onu karışık sürüyorum geçiyor hemen derisi kıpkırmızı pütürlü oluyordu dökülüyor du acayip bişeyler pişik sandım bepantol kullandım fayda etmedi pişik degilmis meğerse ama bepantolü bitirmiştim bide hiç bir şekilde fayda olmadı
1prensannesi_ DenizinAnnesiiiii evet canım annem memleketten eczanneden yaptırmış varmış bazı öyle yapan eczaneler bi araştırın isterseniz
1prensannesi_ DenizinAnnesiiiii fotoğraf göndermeyi bilmiyorum atardım da kremi yuvarlak kutuda marka falan yok öyle özel yapım olduğu için
Asdf66 DenizinAnnesiiiii içeriğinde masum kimyasalların bulunduğu desitin. Bir kere bile pişik problemi yaşamadık.
Erva-mm DenizinAnnesiiiii dolu krem aldim hic biri yaramadi antibiyotuk kullandim kizima en son alt taraf yara oldu resmen doktoru bebsk sabunu ile yika fonle kurut 5 10 dk ack kalsin dedi 4 sefer yaptim birazdaha iyi
DenizinAnnesiiiii Erva-mm sizin baya kotu olmus o zman bizim ara ara oluyo ama kıpkırmızı yavrum yanıyodur