Gamzeli03 Elifnazannesi04 canım ozaman pamuk kullan su ile iskat bir kutuya ıslak mendiller iyi gelmiyor ise ben daha yenie geçtim ıslak mendile şükür bir sıkıntı olmadı Molfix izotonik sulu mendikt kullanıyorum
Aycalyaa Elifnazannesi04 ben pamuk ıslatıp onunla temizliyorum alt silme pamuğuyla ama kullansaydım sleepynin sirke limon keklik falan yazan bi islak mendili var onu kullanırdım sanırdım bezimiz de sleepy daha pisik olmadi cok şükür cok hafif kızarmalar dışında tabi
pasabeyy Elifnazannesi04 pisigi bi gecirin once bi toparlansin poposu sudocrem kullanin sık sık havalandırın ıslak kalmasin nemlide ondan sonra deneyin slepyy tekrardan bide suyla yikayin isterseniz islak mendili poposu cok narindir yavrunuzun belki. Geçmiş olsun
Elifnazannesi04 pasabeyy devamlı yapıyorum havalandırıyorum yıkıyorumda ama bırden oluyo anlamıyorum altını degıstırırm bısey yok 1saat sonra baktıgımda mahfolmus oluyo ıslak mendılını yıkayıp kullancam artık
ZMK Elifnazannesi04 cildi hassas demekki ıslak mendil kullanmayın o zaman bebek temizleme mediliyle temizleyin
parksuho Elifnazannesi04 ablamın kızıda hassastı. Her kakadan sonra yıkardı totosunu. Her çişi temizlediği zamanda bezi ıslatır silerdi. Ama kakasını mutlaka yıkardı. Dışarıdayken de slepy kullanıyordu.
ErvaMuhammedAli16 Elifnazannesi04 Molfix izotonik sulu - Prima pampers pure 🌸 Çok güzel dene pişman olmazsın Canım.
58vildan Deneye deneye anlayacaksın canım. Oğlum 21 aylık henüz 4 ay önce karar kıldım ne kullanacagıma. 4 markadan sonra sleepy en hoşuma giden sızdırmayan ve rahat oldugunu gördüm ıslak mendil de sadece sleepy ve uni baby sensitive iyi geliyor
deletedmom247 Elifnazannesi04 Molfix izotonik sulu olanından mavi kaplı. Sıfır parfüm alkol vs. Diğerleri bildiğin köpük yazık günah kendime bile kullanamıyorum yada yıkayıp kullancaksın iyice arındırıp diğer türlü berbatlar🤦🏼♀️
Aycalyaa Elifnazannesi04 her bebek kendi cildine göre uygun olani seciyo deneye yanıla çabucak bulursunuz insallah ben 2 yaşından once poposuna da tenine de pamuk ve suyu daha uygun gördüm hem pisik yapmaz hem alerji sonrasında illaki kullanırız zaten
pasabeyy Elifnazannesi04 nebek pamuklari var ben ondan ve uni baby islak mendil kullaniyorum ve pisik olsun olmasin sudocrem surerim
Lalin Elifnazannesi04 waterwipes kullanıyorum. Kullandığınız ıslak mendili önce kendinizde bir deneyin bakalım.😏 Sizi yakmıyorsa onu da yakmaz. Piyasada doğal diye satılan çoğu ürün elimdeki yarayı bile yakıyor silerken, çocuğuma kullandığımı düşünemiyorum. 😕
Zeynepinannesii Elifnazannesi04 molfix izotonik sulu mendilini kullanıyorum saf su artı pamuk olan var hiç bi zararını görmedim memnunum