Didemderen Ben doğum yapalı 4 ay oldu doğum paramı aldım ama süt parası henüz yatmadı sizlerde nasıl oldu bu süreç ?
Cigdem07 Didemderen süt parası eğer yattıysa siz çekmediyseniz devlet o parayı alıyor 2. Dogum yaptığın zaman onunla birlikte veriyor. benim ilk bebeğim günü geçirdiğim için geri çekmişler
YusufveAnnesi Didemderen canm dogum parası yattıgını nerden anladın ben edevletten bakıyorm ödeme aşamasında yazıyor yatmışmı yani
Didemderen Elfida-10 aaa ben kendi e devletimden bakıyorum hep hiç aklımıza gelmemişti birde oraya bakalım oZaman . Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 😊💐
Didemderen Cigdem07 bilmiyordum eşimin üstüne yatacağını valla hiç aklıma gelmemişdi çünkü sütü ben veriyorum sonuçta 😂 günü ne kadar acaba
Esooooo Cigdem07 doğum parası ve süt parası ayrı mı nereye başvuruluyor süt parası için bilgilendirirseniz sevinirim
Didemderen YusufveAnnesi ben kendi e devletimden baktığımda ödenecek bir şahıs ödemesi yok diyodu şimdi eşiminkine bakdım ben çalışmadığım için ona yatmış 202 tl ödenmiş çekebilirsiniz yazıyor sizinki inceleme aşamasında sanırım