20152020 REYYANO aman ben aldım avent hiç bi halta yaradığı yok. Mochi kullanıyorum 100₺ piyasadaki en iyileri bile sildi benim için. Emzirirken kullanınca özellikle çok süt topluyor
REYYANO 20152020 yorumun için teşekkür ediyorum 😊 her alet için çok farklı yorum yapıldı demek ki kişiye göre farklılık olabiliyor. Birine iyi olan diğerine iyi olmuyor. Umarım aldığım bana uyar 🥰
C2205 sebnemrah Denizezgi GamzeSarp ben de tekli baby plus makinesi kullaniyorum ama acima ve gogus ucunda sisme oluyo sagdiktan sonra normal mi sizde de oluyor mu 😕
sebnemrah C2205 masaj yaptır sağım aralarında dinlendire dinlendire sağ birde tereyağı sür şişmesi normal Ağrıda normal alışana kadar acır alıştın mi acımaz ama sağmadan önce ve sonra tereyağı sür yara olmasın
Deletedmom348 REYYANO medela Ameda en iyisi. Süt sağma makinesi çok önemli benim sütümü bitirdi. Hastane tipi çekim gücü yüksek almalısın.
REYYANO Deletedmom348 normal ev tipi aldım canım inşallah sıkıntı olmaz. Hem emzirip hem sağım yapacağım. Sütüm var çok şükür 😊 cevabın için teşekkür ederim
vanilyakokusu Deletedmom387 Adarenn Snh ayy cidden lanet olası bir pompa kızlar sonradan ne aldınız da dertleriniz bitti lütfen banada önerin. Elimde baby plus var iş görmüyor 😩ne alayım?