YldrmBytkn Deletedmom348 merhaba biz aldık bebeğim 27 günlük 4 gün önce aldık aynısından hediye olarak geldi bizim aldığımızı iade etmeye götürecekti bugün eşim ilgilenirseniz size satabilirim (sunny baby mira9145 modeli )
Ebrars belizberil3009 sallanma şekli nasıl? Reflüyü var bebeğimin. Dik pozisyonda da kullanılıyor mu? İlginiz için teşekkürler.
belizberil3009 Ebrars rica ederim. Evet bir yatar pozisyonu var bir de oturur pozisyonu. Benim kızımın birinin de çok kusma olayı vardı. Sorun yaşamadık. Reflü açısından da sorun yaratmaz diye düşünüyorum.
Olich Deletedmom348 trendyolda 323 TL bondigo, orada yorumları okuyabilirsiniz. Bende arıyorum güzel bir ana kucağı 😊
Olich Deletedmom348 özellik olarak sallanma ve titreşim var mıdır? Var ise bana modelin tam adını atabilir misin? ☺️
Aryayldrm Deletedmom348 ben Deletedmom348 benimkide babyplus tango bes kademeli sallama ozelligi ve rahatlatici titresimi var mizim suan buyudugu icin kullanmiyoruz rahatlatici müzikleride var cok guzel onerririm
Ebrars Arkadaşlar fisher price yağmur ormanı portatif ana kucağı, prego gaby ana kucağı yada vauva pronto sallanır ev tipi ana dizi kullanan var mı acaba? Memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz?