ErFaLem Hanımlar bu ikisinden birini alacağım fakat hangisi daha kullanışlı karar veremedim 🤨 Kullanıp memnun kalanlar yorumlarını paylaşabilir mi lütfen? 🙂
2bebeannesiii ErFaLem hoppala zıp zıp ve örümceği birleştirmişler . Aldım ama çok kullanmıyorum bütün gün toplasan yarım saat koyuyorum içine . İçinde yürümeye evi gezmeye başladı .
ErFaLem Nurhiram bende bundan korkuyorum kayınvalidemlerin balkonu çok güzel bahçeye bakıyor oraya demirlere bağlanan salıncaklardan almışlar bir kaç gün güzel bindi şimdi çokta hevesli değil ama oyalanıyor gün içerisinde bende eve almak istedim ama öyle delmeli çakmalı bir şey alamam kiracı olduğum için
ErFaLem midyedolmam35 bu hoppalalar için 5-11 ay yazmışlar kafamı o karıştırdı oğlum 9 aylık 2 ay için almasam mı dedim
Nurhiram ErFaLem bebeyatmaz sitesind hoppalalar var kapıya asılıyor bir bakın isterseniz bence daha mantıklı
2bebeannesiii ErFaLem aslında çok güzel hem evin içinde gezebiliyo hemde zıplayabiliyo rahat rahat ve 8 buçuk aylık kızım bu arada 😊
ErFaLem 2bebeannesiii asıl kafamı karıştıran kaç aya kadar kullanılabileceği 5-11 ay okudum bir yerde ve oğlum 9 aylık 2 ay için alayım mı diye düşünüyorum şuan