Deletedmom5284 sapling ay canım çok istiyor arabamı yeğenime verdim diye gidemiyorum haftaya gelicek. midyeci ahmet çekiyo canım resmen aşeriyorummm 🥺🥺
ElmaliTurtamm sapling walla bende yiyodum şükür bi sıkıntıda olmadı hani diyolar ya sakınan göze çöp batar o hesap
Annekeki Yani once sorup sonra yeseydin simdi sormanin ne anlami kaldi bir sey desek bosa canin sıkılacak😬 afiyet olsun her seyin fazlasi zarar ama😬
sapling Deletedmom5284 ben ona hiç gidemedim ya ama ahtımız var eşimle gideceğiz. Sizin de canınızı çektirdiysem affola 😄
Deletedmom5284 sapling Ayy yok kız zaten aklımdaydı istanbulda mısınız 🤗 mutlaka gitmenizi öneririm ben midye çok severim ama hijyen konusu yüzünden hiçbiyerde yiyemezdim tek güvenerek yediğim yer orası oldu inşallah birgün tadarsınız 🥰🥰
Zhnce sapling hey maşallah içinde cıva olduğu için önerilmez ben hala daha maks 5 tane yerim Doktorun daha iyi bilir ama yerinde olsam bi kaç gün emzirmem riske atamam yani
Zhnce sapling 😄 kuzum ne diyim bilemedim bi kaç gün dedim Ama cidden ulaşabileceğin bi doktor varsa sor birşey olmaz allahn izniyle En azından bundan sonra miktarı azaltırsın
sapling Zhnce evet birkaç tane yer bırakırım 🤭 hamileliğimde az yerdim ama abarttım. Doktora sorayım bari teşekkür ederim ☺️