Gdogru Ozlemkose85 kovak değil konak. Banyodan önce bebeyağı sürün bekletin konak tarağı veya sık dişli yatakla tarayın. Zeytinyağı benim kızımın konaklarını arttırdı. Bebe yağı ile 2 seferde tertemiz oldu
Hayhay Ozlemkose85 saçları çok değilse nemlendirici losyon da sürebilirsin. Nemli kalması da engelliyor
Deletedmom200 Ozlemkose85 bebeğinin kafasına masaj yaparak şurup yarım saat beklet sonra yumusat tarakta bastırmadan tara canım sonra yıka yikadiktan sonra yavaş yavaş bı dhaa tara
Mevara Ozlemkose85 bizim oralarda da kuvak denir isime takılmayalım. Zeytinyağı sürüp nemlendirdiniz mi? Banyo öncesi deneyin ve ters tarafa doğru tarayın, pul pul dökülüyor zaten☺️
Aselbuk Bnim kizimin kafasini heryerinde vardi tabaka halinde bn zeytinyagi komple surdum beklettim 1 2 saate yakin sık disli tarak varya bit taragi diyolar onunla yavas yavas taradim dokulduler ama 2 3 gun yapman gerekiyo boyle dene
Deletedmom276 Ozlemkose85 iki günde bir zeytinyağı sürüp konak tarağı (ince sık uçlu bebek tarağı) ile tarayıp banyo yaptırmalısınız. Bazen şampuandan da oluyor, mustela dışında şampuan kullandığımız zaman bizde de oluyordu.
Deletedmom_16 Ozlemkose85 oğlumda da olmuştu çooook fazla hem de. Doktorum zeytinyağının içine biraz karbonat ekle, sür, yarım saat kadar bekle sonra sık dişli bebek tarağı ile hafif hafif tara demişti. 2 seferde tamamen bitti.
Arven10 Ozlemkose85 Konak için az zeytinyağını saçına sürün 1 saat kadar bekletip ince sık dişli bir yatakla tarayın sonra yakayın hemen geçiyor doktorumuz tavsiye etmişti 😊
Gamzeren13 Ozlemkose85 mustelanın Konak şampuanı var köpük tavsiye ederim oğlumdada olmuştu ilk kullanımda bile baya azalttı sonra hiç kalmadı deneyin derim
MarlaSinger Ozlemkose85 Konak o. Bebek yağı ile geçti bizimki. Banyodan önce sürdüm banyoda da iyice duruladım şampuanla bi anda geçti
Deletedmom276 Ozlemkose85 bizde o şampuan konak yapmıştı hem de yedinci aydan sonra.1 aylığına şehir dışına gitmiştik oğlumla, valiz hazırlarken şampuanını koymayı unutmuşum gittiğim yerde de uni baby vardı kullandık ve konak oldu. Biz mustela kullanıyoruz içerikleri doğal.