Gdogru Dilannn123456 tam takılacağı sırada derin bi nefes alın, siz nefesi veremeden bitecek zaten. En fazla biraz sızlar hiç korkmayın.
Ebru9360 Dilannn123456 bnde sezeryan dogum yaptım ozelde uyusukkn takin dedim takmadılar ama aci yok sadece yanma hissi oluyo korkulck kdr dgl merk etme
SukranUras Dilannn123456 takarken hissetmiyorsunuz çıkarır ken içinden bi şey kayıyormuş gibi bi his. Sadece sonrasındaki birçak gün tuvalete çıktığınızda kesik kesik yapabiliyorsunuz ama düzeliyor kısa sürede. Geçmiş olsun şimdiden 🌸
Omergulsen Dilannn123456 valla canım korkutmak istemem ama hayatımda en utandıgım andı heralde ve çok fazla acımıstı ilk sonrasında narkozu verene kadar yanma oluyor biraz bide çıkarırken, ama dayanılmayacak kadar değil… Geçmiş olsun 🙏
Yrnasl Dilannn123456 sezeryanda uyusukken taktılar yarı uyuşukta çıkarıyorlar zaten ama sadece ilk tuvaletinizi yaptığınızda yanma oluyor çok fena ama 2 3 saniye falan sürüyor
Dildeniz Dilannn123456 sondayı takan çok önemli yani söyleyin kibar davransın yavaş takmaya çalışsın ve siz de kasmayın rahat olun hiç acımıyor Ozaman benim ameliyat sonrası kötü oldu sanırım çok oynatmışlar yerinden çıkarırken kanadı ama siz uyarırsanız dikkat ederlerse hiç sıkıntı olmaz
Dogavesultan Dilannn123456 beni uyuttuktan sonra takmışlardı sondayı sende rica edersen hayır diyeceklerini sanmıyorum çıkarırkende acımadı
Endegerlimoglummm Dilannn123456 benim cok acıdı ama buyuk taktıkları için acıdı. Yoksa normal de acımıyormus
kbra2234 Anneacemi valla ben kasmadığım halde acımıştı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️Tüylerim diken diken oluyor hatırladıkça
Anneacemi kbra2234 aynen valla. Bide ben normal doğum diye gittim acil sezeryana alınınca zaten şok etkisindeydim baya baya yandı benim canım
Kaveda Dilannn123456 normal doğum diye gittim sezeryanla dönünce taktılar hiç hissetmedim korkacak bisey yok hissetmeyeceksin bile
aysundeper Dilannn123456 canı tatlı olan insanlardan birisiyim 😂 canlı canlı uyuşturmadan taktılar pek can yakıcı bir şey değil. Sadece kasma kendini yeter. Uyuşukken takıldığında da hissetmiştim.
gozdeninannesi Dilannn123456 Sezeryan doğum yaptım uyuşukken taktılar,çıkartırken hissettim ama hiç acımadı saniyelik bişeydi
milasmommy Dilannn123456 Sezeryan doğumdan emen evvel takıldı. Ama acıtmadı. BEnde gözümde çok büyütmüştüm durumu
Alyaaas Dilannn123456 canım anestezi olduktan sonra taktir çıkarması acıtıyor yakmasını hayal edemiyorum gecmis olsun bu aradaa