543 Kızlar bebegim 3aylık 9 kilo dogunca sarılık oldu ve 2 saatte bir emzirdim oda alıştı ve durmadan istedi ben de emzirdim ve şuan kilolu bebegi böyle olan var mı zayıflar mı
Azizeguney 543 Bebeğin obez olursa görürsün. Bu sefer çocuğu aç bıraka bıraka zayıflatman gerekir. Sağlık ocağı diyet listesi veriyor. Yazdığın şeyde pek inandırıcı gelmedi ama öyleyse diye yazdım. 👌🏼
Sinif177 543 beslenme aralarını açmayı dene. 3 saatte bir beslenmeli ama hemen 3 saate çıkartma. 3-4 günde bir 15 dk ekleyerek yap.4 aylık olduğunda 4 saatte bir beslenmeli. Kilosu da dönmeye başlayınca azalır diye düşünüyorum
Kids4 Sryilknr Sryilknr birşey sorabilirmiyim benim kızımda 11 buçuk aylık yemesi hiç yok sizin oğlunuzun yemesi nasıl
MarlaSinger 543 sadece anne sütüyse hiç bir şey olmaz. Maşallah bu arada. Benim oğlum 8 aylık 8 kilo 😄
543 Mucizeem ya dalga geçtigimi düşünüyorsanız yazmayın yemin mi etmwm gerwkiyor illa bu saatte keyfi yere niye yazayım ne amacım olabilir şuan zaten 3 aylık
Gulsen-mira76 543 anne sütü alan bebek obez olmaz kokrkmayin çok kafanıza takılırsa doktora gösterin ama korkmayın benim kızım da anne sütü aldığında çok kilo almıştı mama olmadigu sürece sıkıntı olmaz sütünüz demek var ne güzel ♥️♥️
Ruzgarsmomm 543 canım benim bebeğimde sadece anne sütü alıyor 4 aylık 9 kilo. Anne sütüyle beslendiği için hiç bir problem yok dedi doktorumuz. İstedikce emzirebilirsin. Anne sütünün hiç bir zararı yok
543 Mucizeem şuan 9 kilo bayan ya ne insanlar var bir soru sordum bu vürüs yüzünden doktora götüremiyorum
Eda1234 Mucizeem zaten diyorya 3 aylık 9 kilo diye.oraya noktalama işaretlerini koymamış siz yeni dogdugunda 9kilo sandınız galiba.yeni dogdugunda sarılık olduğu için sürekli emzirmiş ve simdide 3 aylık 9 kiloymuş
Azizeguney 543 3 aylık bebeğin hareketlenmesine daha çok var. Bir sonraki ay sağlık ocağı kontrolünüzde diyet listesi alacaksınız büyük ihtimalle.
Mucizeem 543 bayan demezseniz sevinirim öncelikle. Tedbirlerinizi alıp doktora götürün diyet vs yapabilirler sizin için çünkü hareketlenmesine var daha
Alyaaas 543 valla benim bi arkadasiminda başına gelmişti aç biraka biraka zayiflatmislardi çok zor Allah yardımcınız olsun normal değil asla
birprensannesi1 543 anne sütü obez yapmaz içiniz rahat olsun. Benimkide çok emiyor ama sizinki gibi yaramadı. Maşallah sizinki yaramış.
543 Sinif177 inşaAllah öyle olur çok sıkıntı ediyorum eşimde ben de zayıfız ailelerimzdede obezite yok
Gzd_ 543 kaç kilo doğdu acaba boyu yerinde mi benim kızım da 3 ay 23 günlük şuan tam 3 aylıkken 7200 dü hareketleri nasıl kilodan biraz hantal oluyorlar sadece maşallah sütünüz yarıyor demek ki ama yine de bir doktora görünün bence önemli bir şey yoktur
Nurbeyaz 543 zayıflar . Eltimin oğlu 5 kilo doğdu her ay 1 buçuk kilo aldı 3 aylıkken 9 buçuk kiloydu su an 1 buçuk yaşında koşuyor hareketli eridi çocuk