Swanjade Merhabalar. Bebeğim 28 günlük daha:). Kanguru almak istiyorum ama deneyimlerinize ihtiyacım var. Hangi marka kanguru önerirsiniz bide kangurularınızı ne zaman kullanmaya başladınız? Şimdiden yazan elleriniz dert görmesin:) sütünüzle kalın💕💕 :*
Deletedmom61 Swanjade Kesinlikle borooshbaby . Biz 3.aydan beri kullanıyoruz şuan 6 buçuk aylık çok memnunum bebeğe göre ayarlanabiliyor tavsiye ederim👍
HaticeAda Swanjade bizde solomonbaby kullanıyoruz . 1 aylıktan beri rahatlıkla biniyor içine . Yenidoğan aparatıylabirkikte aldık . Çok seviyor kızım tavsiye ederim .
imma Swanjade ergobaby 360 💯👍🏻 4 farkli sekilde kullanabiliyoruz. Biz disari cikarken on tarafda ice dönük kullaniyoruz, evde ise disa dönük oturmayi seviyoruz💕 biraz daha büyüyünce sırtta tasicaz 😋
GizemAtakan Swanjade cnm ben borooshbaby kullanıyorum çok memnunum. Instagram varsa ekleyıp bakabilirsin benden: babywearingyogaturkiye
BetulBelis Mamadusbaby güzel ben iki aylıkken kullandım iki kere:) yenidoğan aparatı da var 😊 ama tek sıkıntısı dışa dönük bakamıyorlar ben evde boş boş duruyor diye satıyorum şuan :)
Cressent Selaam ☺️ Ben mamadus kullaniyorum cokda memnunum fakat sadece bana donuk oturabiliyo yani arkasi donuk oturtamiyorum sakincaliymis onun disinda sirtta yanda da kullaniliyor cok kullanisli ☺️
Swanjade Cressent aaa bakarken bunu göz önünde bulundurcam mutlaka çok teşekkür ederim yararlı bir bilgi paylaşımı oldu 🥰🤲🏻🙏🏻
Mlsyldz Deletedmom61 bnde biraz once denk gldm o markaya hoşuma gtti kullnn birini bulduğuma çok sevindm🙈 yenidogan aparatylami geliyo üstünn örtüsü varmı yoksa ayrımı alıyoruz kalitesi kumasi nasil memnnmusnz? Kac gnde teslm oldu peki smdidn tskrler 😊🙈
Swanjade Deletedmom61 markaya mutlaka bakıcam yeni doğan aparatını ne kadar süre kullanmamız gerekiyor peki?
Swanjade HaticeAda arkadaşım da bu markanın farklı kangurularına bak dedi piyasadaki sanırım en iyi markaymış
Selinto imma bende ergobaby almayı düşünüyorum ama videolarında 6 aydan önce dışa dönük kullanmayın diyor bebeğim 4 aylık kucakta bile hep dışa dönük dolaşmak istiyor sizin ki kaç aylık acaba
Swanjade imma ergo baby nin diğer markalarla karşılaştırmasını yapmışlar ama pek sevilmemiş kullanan biri olarak tavsiye etmeniz valla çok iyi oldu🥰🤲🏻 Daha detaylı bakıcam. Kaça almıştınız kangurunuzu
imma Selinto bizimki 4 aylik. Biz de hep ice dönük kullaniyoruz(bebegin omurgasını bozmamak icin) yada yan tarafimda kullaniyorum. 6 aydan sonra istedigimiz gibi olacak 👍🏻😋
Mericavcilar Merhaba😊 bende mamadus alanlardanım ama ne bebeğim ne ben rahat edemedik. En iyisi sling modeller hem pratik hem de her şekile giriyor
Deletedmom61 TiryakiAnne Hayır new age modelini kullanıyorum. Dışa dönük taşınabiliyor ben sırtıma takıp bile taşıyorum😊
GizemAtakan Birde sling. Hatta video çekip koydum youtube a😊 yoga yaptığım için bnm için önemli çünkü https://youtu.be/qwc4mGqJMFU Abone olursanız çok sevınırım ☀️
Ercanekininannesi Solomonbaby kullanıyorum 20günlükten beri tabi şu ara havalar soğudu diye arabaya geçtim ama ondan önce hep kangurudaydım. Hala yakın bakkala fln giderken kullanıyorum çok memnunum sırtım belim hiç ağrımıyo
TiryakiAnne Deletedmom61 anladım ben standart modeli denemeyi düşünüyorum da mama sandalyesi olarakta kullanılıyormuş ondan sordum
BetulBelis Swanjade benım kızım 2 kere koydum ikisindede uyudu:) dışa dönükler sağlığa zararlıymış sanırım:(