Hilalamine Hanımlar kızım bugün 4 ay aşısını oldu çok ateşi yok gelince de gayet normaldi ama sanki kafası yanıyor gibi temasızla ölçüyorum bi 37 bi 36 buçuk bi 37 buçuk calpol versem mi rahat uyur yani ebe çakmazsa verme dedi
Seda_yazar Hilalamine canım benim kızımda aşıdan ertesi gün ateşi çıktı 37.5 oldu makattan ölçümde normal çıkıyordu soğuk su kompres yaptım ince giydirdim akşama kadar düşüktü ama akşam yine 37.2 falan gösterince gece sıkıntı olmasın diye verdim küçük çay kaşığı rahat etti zaten 6 saate anca etki ediyor istersen ver
HacerIkraninannesi30 Hilalamine bugun bizde aşımızı yaptırdık.gündüz iyiydi ama aksam huysuzdu atesi 38 i geçmezse ilaç verme dedi hemşire. Aksam 37lerdeydi.gecede takip edeceğim bakalim InsAllah rahat atlatırız.
Feraye_ Hilalamine bizimde olmustu 4 aylik asisinda ben vermistim calpol sende ver rahat uyusun en onemlsii sende rahat olursun annesi olraak🧡😊
Tontisimm Hilalamine 4.ay aşısında kızım ateşlenmişti ve sabaha kadar canı yanar gibi sesler çıkarmıştı dikkat edin sürekli ölçün
Hilalamine 2 de aşı oldu ama ateşi normaldi çok şükür acaba gece uyurken çıkar mı yada riske atmayım verim 2 kaşık 😳
Aleyna_Arzu Bu saate kadar çıkmadıysa daha çıkmaz inşAllah ama bence vermeyin çünkü aşı etkisini kaybediyo şahsen bizde aşı olduğumuzda ateşimiz yoktu dediğiniz gibi kafası biraz ateşliydi ama vermedim Hilalamine
Tugcee123 Eğer huysuzsa ver ben ateşi çıkmadığı halde fitil verdim hemşire dedi huysuz değil ateşi de yoksa verme ama mutlaka takip et çok ateşi olursa ağlar zaten
Hilalamine Seda_yazar bende 1 çay kaşığı dedim ebe az gelir büyüdü artık 2 çay kaşığı ver dedi 7 kilo🤷🏻♀️
Hilalamine 1Mother1Boy mız mızlanıyo sürekli kucak istiyo bırakınca ağlıyo veriyim uyumadan o zaman napym
saripapatyaaa Hilalamine bizimde 4 ay aşısında çıkmıştı biraz ateşimiz çay kaşığı ile calpol vermiştim rahatlamıştı bide üzerini biraz daha ince giydir istersen
Omer_humeyra_1920 Hilalamine bizde yeni atlattık 2 gün ateş oldu 37,5 olduysa ver 1 çay kaşığı kadar devam ederse 6 saat sonra tekrar verebiliyosun ben vermiştim ebe söyledi