GramPozitifBakteri Gulsah_90 var var önlerden özellikle kel kalıcam bu gidişle 8 ay olucak git gide artıyo :(
Gulsah_90 Kusannesi benimde öyle malesef.evde her taraf saç. Bebek oluncada saç ağzına gitmesin diye her gün evi baştan aşağı temizliyorum 😏
Gulsah_90 Deniziincani büyük ihtimalle benimkide emzirme döneminde olduğum içindir. Herkes aynı sorunu yaşıyormuş. Ben tek değilim yani😔
Deniziincani Gulsah_90 kesinlikle değilsin aynı problemi bizzat kendim şu an yasiyorm pskolojkmem berbat durumdayım bir çok yerde seyreklesme we açılma War dursa bile dökülme seyreklesen yerlern tekrar eskisi gibi olacağı konusunda emin degilm 😏
Gulsah_90 GramPozitifBakteri hyatımda ilk defa hamileyken saçlarım bu kadar uzamış ve gürleşmişti. Şimdi onuda kaybediyorum😫😫
GramPozitifBakteri Gulsah_90 aynen hamileyken ne güzeldi dimi :) herkeste öyle oluyormuş ama hamilelik ve doğumun yan etkisi gibi bişey bu sanırım 🤔
Ebru52 Gulsah_90 emzirme süresince dokulurmus d vitamini takviyesi iyi geliyor fakat emzirme bitene kadar kesin çözüm yok
2lokummannesiii Gulsah_90 ben yaşadım hala bile dökülüyor ve bir çözümü yok. Zamanla azalacak dökülmesi🍀🌷
Gulsah_90 Deniziincani bende seyrekleşme ve açılma yok şimdilik ama o yolda ilerliyor saçlarım incecik kaldı zaten😔