Deletedmom15 Kızlar bebişlerinizin çamaşırlarını kaç derece de yıkıyorsunuz? Ben 30 da yıkıyorum da az gibi geliyor? 60 da yıkayanınız var mı? Bebek çamaşır modum 2 saat. 60 da yıkarsam çekilme yapar mı? Taze anne olunca bunları pek bilemiyorum da 🙄
AmineGlce Deletedmom15 60 ne kızzz 😂 ben en fazla 40 derecede yıkıyorum ya zaten bebek kıyafeti bunlar ne kadar pis ve ter kokabilirki. Kaka çiş hariç tabi. Öyle bile olsa önce elinde yıka sonra 40 dereceye at. 60 derecede hem renkleri gider hem küçülür çabuk yıpranır.
Selinsu Deletedmom15 40ta yıkıyorum her zaman 60ta cekerse falan ama banyo havlularini 60ta yikiyom bise olmuyo
Deletedmom297 Deletedmom15 60 derecede 1.30 saatlik programda yikiyorum. Sıktırmsini 400 veya 600 yapiyorum.
nartanemm 40 derecede yıkıyorum eğer lekesi varsa 3 saate kuruyorum şuan ek gıda sürecinde olduğumuz için sürekli lekeli ama ondan öncesi süt ve kusmuk olduğu için 40 derece aynı fakat 1.5 2 saate yakın yıkıyordum
Deletedmom15 Deletedmom297 böyle yapınca kaka lekeleri çıkıyor mu canım. Yoksa ekstra bi elinle çitiliyor musun
Deletedmom15 VERA19 bende cesaret edemiyorum ama 30 da az geliyor bakıyorum kusmuk lekelerinin geçmediği oluyor
morsevenfilolog Deletedmom15 Bu zamana kadar hep 30 derecede yıkadım. Lekeli ise önden elimde beyaz sabun ile yıkayıp öyle makineye atıyorum. Yıkadıktan sonra da bir kez durulamaya atıyorum. Oldu bitti. 😁
Deletedmom297 AmineGlce Abartmakla ne alakasi var ? Pislikle alakali degil. Mikroplar ölsün diye. Camasirlari mesela utuleyince sicaktan mikroplar ölür. Onun gibi düşünün.