Ayvaaaaa Bebeğim 24 saatte belki 2 belki 3 saat uyuyor ve daha 2 aylık, uyanık olduğu her an ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım, bana bir akıl verin nolur
Esra___ Ayvaaaaa benim bebeğim de öyle Cnmm 35 günlük hergün akşam 8-9 gibi başlıyor sabah şanslıysak 4de uyuyor 7de uyuduğu bile oluyor ve katılana kadar ağlıyor emmiyor da 🤦🏻♀️ Çok yoruldum ben de naptıysak çözemedim bebeğimi öyle görmeye de dayanamıyorum 😔
LivaLiva Ayvaaaaa 4 buçuk aylık oldu hala uyumuyor uyumaya uyumaya büyüdü valla Benim kız bazen çok aglıyor napıcamı şaşırıyorum arabada dururdu şimdi arabada da aglıyor bir yere çıkamaz duruma geldim gaz sancısı dediler doymuyordur dediler bir sıkıntısı vardır dediler sürekli doktorlara gittim hiç bir sıkıntısı yok gelişimi çok iyi yani böyle böyle büyüyecek benim kız inşallah sizinki ilerleyen zamanlarda düzelir 🙏
Senammm Ayvaaaaa bızde 2 aylık olduk yatıs pozisyonunu degıstr bıde canım ondan da uyumaya bilir sırt ustu yatarken uyumuyo yan yatırıyorum uyuyo
Ayvaaaaa Deletedmom0031 neredeyse 1 aydır böyleyiz, ve ben artık çok yoruldum ve de ne yapacağımı şaşırdım 😓
Ayvaaaaa Arya ana kucağından tut salıncağa kadar her şeyi denedik yok, 19 veya 5 dakika uyuyor sonra yine ağlayarak uyanıyor. Yatarken ağlıyor kucağıma alıyorum ağlıyor duruyor ağlıyor arabada ağlıyor 🤯
Oykumaysgl Benim bebeğimde 2 aylık 24 saatin 16 saati uyuyor genellikle, gaz problemi yaşıyor sizinki anlaşılan
Ayvaaaaa Oykumaysgl daha yeni tuvaletini yaptı hergün mutlaka kaka yapıyor çok rahat gazını çıkarıyor ama bir türlü uyımuyor
Deletedmom0031 Ayvaaaaa ne kadar sıklıkla dışarı çıkartıyosun benimki uzun süre dışarı çıkmayınca aynı senin anlattığın gibi oluyo
Ayvaaaaa Oykumaysgl anne sütü ve mama alıyordu şimdi ise sütüm yok denecek kadar azaldığından mama alıyor
Ayvaaaaa Oykumaysgl Oykumaysgl Deletedmom0031 LivaLiva Kızlar yeniden doktora götürdük yavrumuzu, poposunda 2 çatlak oluşmuş ağrıdan ve acıdan uyumuyor olabilir dedi 😭 yavrum acı çekmiş hep biz bilememişiz 😟
Ayvaaaaa Esra___ aynıyız canım bizde, hatta gün içinde de çok kısa uyuyor 5 10 bilemedin 15 dakika, bebeğim emmiyor ben sütümü sağarak veriyorum ama günde 1 kere bile sağsam kendimi şanslı hissediyorum artık 😢
Merveedizim Esra___ kilo nasıl benımkıde oyleydı doymuyormuş doktora gıttık çok kılo almamıs sadece 1 ayda 230 almıs😞
Oykumaysgl Allah yardımcınız olsun kızlar, çok zor bir durum gerçekten bakalım bizi bundan sonra neler bekliyor
Aslihannazli Ne yazıkki benim bebeğimde öyle insan çok yıpranıyor rabbim yardım etsin Bu halde olan tüm annelere geçecek inşallah arkadaşım yanlız değilsin 🤦♀️😥😦
Baharim Ayvaaaaa arkadasın da dedıgı gıbı bi yeri cıkmıs olabılır mı acaba canı yanıyordur . Yada doymuyorsa?
Ayvaaaaa Baharim yeniden doktora götürdük yavrumuzu, poposunda 2 çatlak oluşmuş ağrıdan ve acıdan uyumuyor olabilir dedi, biz bilememişiz 😟
Yagizmomms Ayvaaaaa 18 günlük dediğiniz gbi 24 saatte en fazla 2,3 saat uyuyor napcami bilmiyorum bende.