GlshAliAsaf Merhaba anneler 🌸 oğlum 5aylık sürekli kucak istiyor hiç bir işimi yapamaz durumdayım 🤦🏻♀️ kanguru almak istiyorum var mi tavsiyeniz ?
Balteknem GlshAliAsaf ben kanguruyu mamadusbaby almistim 3 aydan sonra kullaniliyor galba kanguru dogru mu kac ay sonra sizce
Mucizem_0809 GlshAliAsaf solomombaby kullanıyorum 6 aylıkken almıştım sanırım keşke daha önce alsaymışım bildiğin özgürce gezebiliyosun 💃
morsevenfilolog GlshAliAsaf Küçükken ne zaman onunla dışarı çıksak, çıktığımız gibi uyurdu eve dönene kadar. 😌 Ama şimdi 10 aya yaklaştı. Etrafa bakınmayı tercih ediyor. 😁
GlshAliAsaf morsevenfilolog ben kucağa alışmasın derken bi bakıverdim alışmış 😄 geç kaldım almakta bari konforlu taşıyayım
morsevenfilolog GlshAliAsaf Yarın öbür gün zaten kucakta durmak istemeyecekler. Bence doyasıya kucağımızda tutalım. 🥰 Geç kalmış sayılmazsınız bana göre. Ben kullandığımdan memnunum. Modelini de atabilirim dilerseniz.
morsevenfilolog GlshAliAsaf İlla ki. 😁 https://www.solomombaby.com/Urun/SolomomBaby-Desenli-Yenidogan-Set-Sansli-Filler-0-4-Yas/110 Bizim kullandığımız bu. Gayet rahat. Tabii ben 2 aylıkken kullandığımda yenidoğan aparatı ile kullanıyordum. Sizin şu an aparatı almanıza gerek yok. 🌸
Cnprtk GlshAliAsaf baby plus aldım aynı dediğinz gibi kucak yerine onda hep kucakta kullandm çok da memnun kaldm çok para vermeye gerek yk
morsevenfilolog GlshAliAsaf Bir fil aşığı olarak asla başka model alamazdım sanırım. 😁 Çok güzel. ☺️ 🐘
OzlemAlisa GlshAliAsaf kraft iki parcali kanguru var , bel cantasi gbi aparati var bebegi tek basina ole de tasiyabiliosnz ilerleyen zamanlarda hayat kurtarıcı oluyor. Birde. chicco omurilik destekli var oda cok rahat👼