Mstfaslhnalprsln12 Arc1993 bu gidişle dışarı çıkamıycağımız için evde giydirir fotoğraf çekerim bende dışarı efekti verip😂
Caydemir Mstfaslhnalprsln12 ben oğlum doğmadan önce baya yüklü alışveriş yapmıştım. Ancak ürünlerde bazı şeylere dikkat edilmemiş mesela fermuarlı tulumların fermuarları hep gıdı bölgesini acıtıyor kumaştan koruma yapmamışlar gibi bir çok ergonomik özellikten yoksun. Bir daha olsa yapmam 30 parça alacağıma 10 parça güzel kaliteli alırdım
_Zeynep_bebek Mstfaslhnalprsln12 ben yaptım canım ucuz güvenilir kıyafetler kaliteli 💜tekrar alışveriş yapıcam inşallah
Mstfaslhnalprsln12 _Zeynep_bebek malum evden dışarıya çıkamıyoruz virüs yüzüne bizde İnternet alalım dedik
_Zeynep_bebek Mstfaslhnalprsln12 aynen canım bnde öyle düşünüyorum ama bi kaç ucuz yerler daha var ordan da yapabılırım belki
Burcu35 Mstfaslhnalprsln12 İlk 3 ay giyeceği şeyleri ordan aldım çok kalite bekleme çokta kötü değil evde giydirmeye gayet uygun yıka yıka kullan zaten kakadır kusmadır deli gibi üst baş değişiyor bence uygun 😂
Mstfaslhnalprsln12 Burcu35 aynen öyle canım her gün bi kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorum virüs var dışarı çıkamıyoruz bizde evde giydirir balkona çıkartırız dışarı çıkmış kadar oluruz 😂
Mstfaslhnalprsln12 _Zeynep_bebek oralar nereler canım bende bakıyım bide bebegen diye bir mağaza var karşıma çıkıyor internette
_Zeynep_bebek Mstfaslhnalprsln12 prenses bebe, hocanın yeri ceyhan, ugurlubebek ,ilkgünbebe , dikkatbebekvarofficial ,ugurböcegim_bebe_cocuk , birbebek.com, kaplanbebe, çılgınsosyete ama favori olarak prenses bebe
Kediannesi Mstfaslhnalprsln12 ben alışveriş yaptım ordan yıkadım hemen çekildi kıyafetler battaniye mahvoldu memnun olmadm