Mstfaslhnalprsln12 Merhaba anneler instagram daki en ucuz bebek marketten alışveriş yapan var mı güvenilir mi
Deletedmom387 Mstfaslhnalprsln12 ben almadım ama alanlar memnun son aylarımda alcam bende şuan alamıyorum
Sarisin Mstfaslhnalprsln12 Almıştım ben bişeyler. Kapıda ödeme sistemi de vardı diye hatırlıyorum, bi sorun yaşamadım kalitesi de güzeldi ürünlerin 😊
snyck Mstfaslhnalprsln12 ben küçükken çok aldik büyüdüğünde beden bulmak zor oluyor hatta kendime pijama falanda aldım hic solmadı kaliteli bebek kıyafetlerinde de sorun yaşamadım ama çocuk bölümünden eşofman aldım renk verip duruyor
Mstfaslhnalprsln12 snyck oğlum daha 3 aylık malum virüs var dışarı çıkamıyoruz internetten alıyım dedim bende
Deletedmom200 Mstfaslhnalprsln12 bende kızıma yenidoğan bisuru takım havlusunu filan aldım ürünler gayet kaliteliydi ve çok uygundu
BebekBatur Mstfaslhnalprsln12 ben hamileyken toplu sipariş girmiştim. Bi sorun yaşamadım üstelik whatsaptan iletişime geçip bazı ürünler için teyit almışlardı. Ürünleri de güzel memnunum ben