Crescent_ Sevgili anneler bebeğinizi gece siz mi uyandırıp besliyorsunuz yoksa kendinin uyanmasını mı bekliyorsunuz?
89Kbr Crescent_ 36 günlük oldu kuzum. benim kaldırmama gerek yok ki kurulu saat maşallah şaşmıyor yaaniii..belirli bi saate kadar 2 saatte 1 kalkar daha sonra ise saat başı 😖🤯
2_prensesin_annesi Crescent_ Ben bebeğimin uyanmasını bekliyorum, uyandırıp emzirmiyorum , bu arada bebeğim 2 ay 20 günlük
Emine35 Crescent_ bazen saat başı bazende 2 saate bir kendi uyanıyor emiyor altını değiştiriyorum tekrar uyuyor 1 aylık olacağız
Crescent_ 89Kbr oy maşallah.ben kendi acıkınca uyanmasını bekliyorum bu bazen 2 saatte bi bazen 3 bazen 4 saatte bir de olabiliyor.başka anneleri de merak ettim ne durumdalar diye.
MiraysMutti 43 günlüğüz kendisi 4 saatte bir kalkiyor doktorumuz da siznuyandirmayin artik o aciktiginda kalkar dedi.
Crescent_ MiraysMutti 3 saat uyuduktan sonra bebeğinizi uyandırıp emzirin dedi hemşire nedeni işe kan şekeri düşmesin uyurken aç kalıp.ama bebekler kesin acıkınca uyanıyor mu tereddüt ettim
MiraysMutti Crescent_ 1 ayi sarilik olmadan gecireik kilosu da iyi oldugu icin bundan sonra uyandirmana gerek yok o zaten aciktginda aglicak dedi
Lerakny 3+20günlüğüz geceleri hiç uyandırmam 12de uyku emzirmesi yapıyorum sabah 7-7:30 gibi kendisi uyanıyor tabi 2.aydan sonra uyandırmamaya başladım kendisi acıkınca uyanıyordu zamanla uyanma aralıkları uzadı
AselLilam13 Crescent_ 2ay 20 günlük kızımı emzirip uyutuyorum kendi uyanmasını bekliyorum zaten açıkınca uyanıyor emiyor geri uyuyor kendi açıkınca kalkıyo 😀
Ada_Deniz Crescent_ tüm gün uyumadığı ve uyanık olduğunda da sürekli beni emdiği içğn gece uyuduğunda uyandırmıyorm zaten acıkınca kendi ağlıyor emiyor
Limonunannesi 2 ay 3 günlük olduk. Genelde 2 saate bir uyanır emzirip gazı çıktıktan sonra tekrar uyur. Doktorumuz emzirmek icin 3 saati geçirmeyin dediği için uyanmasa da gece gözü kapalı da olsa emziriyorum. Yeter ki ona bir şey olmasın.
89Kbr deryardakayra gece4;ten sonra sonra her 50-60 dakikada bir kalkıyo. uykumun en güzel yerinde 🥺 senin bebe napar acaba uyumaz mi?