Ozgezeynp Kızlar merhaba sütümü bir anda kesen bişey var yeme rutiniminde galiba onu bulamıyorum bi anda göğsüm doluyken akşama kesiliyor 🙁 bildiğiniz süt kesen şeyler varmı kesinlikle kesiyor dediğiniz ben nane ve maydonozu biliyorum tüketmiyorum hiç bi şekilde bildiklerinizi yazarsanız sevinirim çekirdek ve lokumdan şüpheleniyorum sizce????
RabiAsya Ozgezeynp Niyeyse benim de akşama doğru azalıyor gerçi bebeğim iki göğsümü birden emdiği için (doymuyor çünkü ) bırakmıyorda dolsun. Bazen bizde akşamları ağlama krizlerine giriyoruz bu yüzden 🤦🏻♀️😒
Sdtcnby Yiyecek olarak ne keser bilemiyorum fakat ani şok, üzüntü, endişe sütü kesiyor diye biliyorum. Sütüm yok mu diye düşündükçe kaygılanıp paniklemek kusır bir döngüye sokuyor.
Ozgezeynp Sdtcnby yani bi bakıyorum ki gitmiş düşünmeye kalmıyor mesela gece yatıyorum sabaha dolar diye düşünüyorum bi kalkıyorum yok🙁kafaya taktığımdan değil kesinlikle bişey sütümü kesiyor
Ozgezeynp RabiAsya benimki süt olmadığı zaman göğsümde duruyor eğer süt varsa karnı doyunca bırakıyor Buda sütüm varsa 7 dk yı falan buluyor
Sdtcnby Ozgezeynp moral bozmadan bol su ve tatlı tüketmeye çalışın. Hurma gibi doğal şekerli gıdalar bol süt yapıyor. Bulgur ve boza da sütü fazlasıyla çoğaltıyor. Anason çayı ve rezenede aynı şekilde. Gazlı bir bebeğiniz varsa kaynattığınız tohum çaylarından 2 çay kaşığı kadar bebeğinizede verebilirsiniz.
RabiAsya Ozgezeynp Benim kızım da öyle süt yoksa bildiğin dövüyor beni elleri hiç durmuyor mememi çekiştiriyor sinirleniyor ooo neler neler birde prematüre küçücük ama anamı ağlatıyor yavrum sağolsun 😂
Merve-miray Ozgezeynp Anason çayı hem sütü çoğaltıyor hemde sindirim sisteminin daha kolay çalışmasına yardım ediyor😌
Yarenucar Kalan sütünüzü sağın göğüsünüz boş olsa bile sağın bide sıcak havlu falan koyun süt yapıcı şeyler tüketin her bünye farklıdır emziren anne çayı satılıyor galiba A101 de sonra incir hurma birde tabi bol sıvı tüketin çok işe yarıyor akşama doğru sıvı tüketiminiz azalıyordur belki
Zeytingoz RabiAsya hahahaa😂benim kız da öyle süt olmayınca bi çığlık bi kıyamet ağlıyor cekistiriyor hanımefendi istiyor ki ağzına aksın