Aslimm Elifnazberat nasıl yaptınız anlatır mısınız , uçuşunuz nerden nereye nasıl değiştirdiniz. Bize de yol gösterir misiniz
Elifnazberat Aslimm Ankara Dalaman uçuşum THY 4442538 aradım sürekli düşünce en az 1 saat beklettiler sabırla bekledim sonra müşteri temsilcisi uygun uçuşları saydı ertesi güne fiyat farkı olmadan değiştirdiler
efaenda2161 Ee bizde 15 haziranda muplaya ailemizin yanına gidiyoruz ne olacak şimdi ya iptal mı uçuşlar şimdi bizde çok uyguna aldık aslında
Aslimm Elifnazberat benim de 5 Haziran uçuşum iki gün önce saat değişti bugün tekrar saat değişti diye mesaj geldi ama kontrol edince uçuş görünmüyor. İptal mi olmuş oluyor onu da anl adım ki
Aslimm Elifnazberat yoğunluktan dolayı çağrı merkezimize ulaşılamıyor diyo kapatıyo sizde de mi böyle diyordu acaba
efaenda2161 Elifnazberat teşekkğr ederim eşim bakmış yokmuş onda şuam tel ama 3 tam bir bebek 1000 den az aldık inşallah iptal olmaz gidiş dçnüş çünkü
Aslimm Ozgenur45 ya bize de ertelendi diye mesaj geldi ama uçuşu kontrol edince uçuş yok diyo bu ne anlama geliyor