Eslina16 BalamirUras sizin biletiniz nerden nereye acaba. İnşallah bizimde öyle bi değişiklik olmuştur
renkliruya bizde cumartesi pegasusla vana gideceğiz nasipse..henüz iptal olmadı.. sadece thy nin uçuşlarımı iptal acaba?
Seyrif Elifnazberat uçak seferleri iptal olduğu zaman biletiniz yanmaz havayollarında kusur olduğu için sizin istediğiniz tarihte değişiklik yapma hakkınız var doğuda öğretmenlik yaparken çok uçuşum iptal oldu hiç madur olmadım umarım siz de olmazsınız
Elifnazberat Seyrif inşallah ama ulaşıyorum tam değişikliği yapacakken onay veriyorum pat kapanıyor 4 kere oldu
Aslimm Elifnazberat bizim de sallantıda ,İstanbul- Elazığ 🥺 iki sefer oldu saat erteliyorlar şimdi de uçuş görünmüyor THY 😒
Peri-annesi23 Tam olarak iptal olan uçuşlar hangi firma bizim İzmir Antep surmedm iptal göremiyorz dün arasında ulaştım firmaya iptali yok biletiniz denildi bugün mü oldu bu olay
Aslimm Peri-annesi23 bizim iki gün önce değişti saati bugün tekrar. İstanbul Elazığ seferi THY ist havaalanı
Ozgenur45 Elifnazberat benim THY’ İstanbul havalimanından vana saat ertelendi sadece uçuş iptal olmadı en azından şimdilik