zcn01 Hanne1910 bize yeni reflu teshisi konuldu dunden beri bebelac gold ar kullaniyoruz kivami cok yogun oldugu icin genis uclu biberonla vermeniz gerek ama daha ilk seferden oglumun hiriltisi kesildi ve dunden beri hic tikanmadi cok sukur🙏🏻
seldaselda28 Hanne1910 kesinlikle bebelac gold ar bizim de reflumuz var gecen hafta basladik yavrum uyku uymuyordu cok sukur kusmasi da bitti.Gavisconu ben bile icemiyorum midem bulaniyor.Baska bir surup var onu kullaniyoruz biz de.motilium.
Adensu Hanne1910 bende kullaniyorum aptamil ar ama surekli icerken agzindan akiyo yarisi neden olabilir cok koyu olmasina ragmen anlamadim ya
Hanne1910 zcn01 acaba bu ar mama başka mamayla karistirilabiliyor mu yanı ayni markanın başka mamasıyla çünkü aşırı koyu bi mama oldu
Bebekbilgen Aptamil ar kullandık Ama içinde şeker ve nişasta varmış sanırım bilsem başka bir marka kullanırdım
Hanne1910 seldaselda28 aynen gavisconlu mamayı kabul etmiyor bebegim ve tadına baktık cok kötü olmustu
Hanne1910 [bilinmeyen] yarin doktor kontrolumuz var bi sorim bakalım o ne dicek eğer sma ar varsa hemen yarin ona baslariz çünkü sürekli bi kusma halinde hem sıvı hem koyu şekilde kusuyor
zcn01 Hanne1910 o koyuluk yuzunden hala yediremedim cocuguma cunku hala uygun biberon emzigi bulamadim ya fazla akiyo ya hic akmiyo🤦🏽♀️
Hanne1910 zcn01 lansinoh momma var bizde yavaş akışlı onla veriyorum bende dünden beri içiyor sıkıntı yok yanı belki bu sayede memeyi tutar
Elamm zcn01 biberonla bende içiremedim şırıngayla verdim bayağ yedi kaşıkla da verebilirsiniz olmazsa
zcn01 Hanne1910 kac aylik bebeginiz? Zorlaniyo mu icerken ya da fazla gelmiyo demi? Ben de suan biberon arayisindayim da😔
Hanne1910 zcn01 2aylik bebeğim yavaş akışlı almıştım zorlanmıyor aslinda benim tek korkum kabız olması suan