YDE Baldudak_Emirbeyimiz xiaomi evet elektirikli aletlerde fiyat-performans markası. Ama kesinlikle apple ın eline hiçbir marka su dökemez. Çok net.
Baldudak_Emirbeyimiz Minnakseven Hadi ya sevindim bak buna. Benim eşim de beğenmezsen ben kullanırım deyip duruyor içten içe beğenmemi istemiyor biliyorum 😂
Saripapatyaannesi34 Baldudak_Emirbeyimiz xiaomi eşim kullanıyor bende samsung aldim ama ondan almadigima pişmanım çok güzel bir telefon kamerası da şahane güzel çekiyor şarjını söylemiyorum bile hızlı şarj özelliği de çok iyi
Baldudak_Emirbeyimiz Saripapatyaannesi34 Şarj olayı çok iyi ya ben günde 2, 3 defa şarja takıyorum teli.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Baldudak_Emirbeyimiz Kamerasındehşet cekiyor size anlatamam netliği 💁🏻♀️
Baldudak_Emirbeyimiz enharserap Teşekkürler ☺️ Yavaştan benim de içim ısındı Xiaomi’ye inşallah bende memnun kalırım 🥰
Baldudak_Emirbeyimiz Mom10 Dedikleri kadar var o zaman. Ben neden bu markayı daha yeni duydum şaşırıyorum 😅
Mom10 Baldudak_Emirbeyimiz Evet malesef biraz geç duyuldu ama uzun zamandır vardı zaten.Yalnız şuan hemen hemen herkeste görebiliyoruz.😊
Deletedmom5284 Baldudak_Emirbeyimiz canım bende şuan hem iphone hem xiaomi kullanan biri olarak iphoneu at çöpe derim.. alo demekten baska bişey yapmıyorum o kadar boş bi telefon ki
Baldudak_Emirbeyimiz Deletedmom5284 Ben alo bile diyemiyorum karşıya ses gitmiyor 😅 Karar verdim birde xiaomi deneyelim bakalım 😊
Selimveasel Baldudak_Emirbeyimiz kaynım xiaomi 8pro kullanıyor Eşim mi note 10lite kullaniyor çok memnun daha öncede telefonu xiaomiydi
Tubaduran AyPerisiVeGokPrensininAnnesi not 8 projçnub kamerası nasıl portre modu var mı ? Bende 7 plıs kullanıyorum sürekli şarja takmak zorunda kalıyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Tubaduran portre modu var tabiki hemde cok güzel çekiyor. İphone kamerasi ne ki dehşet bir şey kamerasi.
Sefalarlahayat Baldudak_Emirbeyimiz 6s plustan geçtim xiaomi’ye. Sadece 1 hafta kullanabildim alışamadım eşime verdim onun eski ıphonenu kullanıyorum kendi telimden oldum boş yere 😂😂
LeylaOlcay Baldudak_Emirbeyimiz I phone vazgeçilmez birşey asla başka telefon kullanamazsın alışamazsın 😇 denedim yapamadım bende şuan phone 11 kullanıyorum 🙈 asla yapamam başkasıyla bi kocişimmmm bi prensimMmm birdeeeee telefonummmmm♥️💋🥰
Baldudak_Emirbeyimiz LeylaOlcay Yaa bakalım bende bi xiaomiyi deneyeyim benim için de vazgeçilmezmiş mi 😂