Baldudak_Emirbeyimiz Kızlar şuan elimde iPhone 7 Plus var 32 GB. Eşim Xiaomi note 10 pro alcakmış bana hafızası baya iyi diye. Ama kararsız kaldım Iphone’dan vazgeçilir mi falan diyorlar 🤷🏻♀️ Xiaomi hakkında bilgisi olan var mı ne yapayım hangisi daha iyi sizce ? 🤳🏼
Ahanife Baldudak_Emirbeyimiz bencede appledan vazgeçilmez ben x s max kullanıyorum çok memnunum ondab öneceden 6 vardı ama yüksektmek isterseniz 8 plus yada x alabilirsiniz diğer telefonun fiyatına eş değerse tabi o ne kadar bilmiyorum 🙂
Mom0870 Baldudak_Emirbeyimiz xiaomi kaynım kullanıyor çok memnun ben ıphone 8 plus kullanıyorum bende çok memnunum. Ama xiaomi kötü bir telefon değil ❤️ Oppo içinde çok iyi diyorlar
Baldudak_Emirbeyimiz Ahanife Fiyatları birbirine yakın. Ben o telefonları da biraz inceliyeyim o zaman 😊
Baldudak_Emirbeyimiz Mom0870 Kız bide oppoyu sokma aklıma zaten çok kararsız bi insanım seneye kadar alamam artık tel 😆 Ama onada bakcam 😬
Mom0870 Baldudak_Emirbeyimiz ahahha ben geçen gün eşime bıktım apple dan bana oppo al dedim hıı tamam önce don alalım dedi 😀😀 benim hoşuma gidiyor . Şey bir de şu marka .. demeyeceğim 😀😀😀 kolay gelsin sana canım şaka bir yana ne alırsan al iyi günlerde koronasız günlerde gezerken kullan 😀💕
Mevara Xiaomi gerçekten güzel bir telefon. Hafızası olsun, şarjı mükemmel gidiyor ama Apple dan sonra alışılmalı uzun sürüyor. Ben 7 plus kullanıyordum sonra xiaomi kullandım tekrar Apple’a döndüm😅 ama şarjı çabuk bitiyor iPhone’un ondan dert yanıyorum
Baldudak_Emirbeyimiz Mom0870 Eşinde haklı telefonlar da çok pahalı 😂😂 İnşallah kuzum Rabbim o günleri göstersin 🥰🌺
elizinannesi-19 Baldudak_Emirbeyimiz valla ben iPhone 6s kullanıyordum. Eşim doğum hediyesi olarak Samsung aldı. Ama gel gör ki alışamadım bir türlü. 8 ay kullandım Samsungu. Sonra sattım ıphone 11 aldım 😂 çok mutluyum 😂😂 ıphonedan başka telefona geçince alışamıyo insan. Bence sende telefonunu yükseltebilirsin. Hiç başka telefona geçme pişman olursun benim gibi.
Baldudak_Emirbeyimiz elizinannesi-19 Aynen ya bende ondan korkuyorum valla. Ya ben bu teli aldığım günden beri ses karşı tarafa çok iyi gitmiyor ses sorunu var yani. Garantiye gönderdik sorun yok deyip geri gönderdiler o yüzden Iphone’a karşı bi önyargım oldu yine aynısı olursa diye 😕
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Baldudak_Emirbeyimiz Ben iphone dan xiaomi not 8 pro ya geçtim. Harika bir telefon. İphone eziyetmiş onu anladım 128 gb hafıza kasma yok hafıA doldu derdi yok istediğim her şeyi indiriyorum. Kusursuz bir telefon hafıza, hız, ram dehşet.
Baldudak_Emirbeyimiz AyPerisiVeGokPrensininAnnesi İçimi rahatlatan bir yorum 😍 Alışmakta zorluk çektin mi peki kullanımları çok mu farklı ıphonela ?
Tubaduran AyPerisiVeGokPrensininAnnesi not 8 projçnub kamerası nasıl portre modu var mı ? Bende 7 plıs kullanıyorum sürekli şarja takmak zorunda kalıyorum
srbrs AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bende 8 plustan xiaomiye geçmeyi düşünüyorum ama çok kararsız kaldım haşa memnun musunuz
Mevara Baldudak_Emirbeyimiz alışması zaman alıyor diyelim ben iPhone sevdiğim için döndüm ama şarjı her hızıyla bitiyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Baldudak_Emirbeyimiz Ya ben 6 yıldır iphone kullanıyordum. Öncesinde yine android kullanıyordum. Tabi 6 yılda unutmuşum. Yinede kullanımı çok kolay ve rahat. Ben çabucak alıştım eşimde ilk fırsatta xiaomi geçecek o daha uzun yıllardır iphone kullanıyor. Ben artık onun telefonunu elime alınca kullanamıyorum.