sukranaslier damlac ilk günler eczaneden aldım bu çırt çırtlı olanlardan acılarım gecince Trendyol dan korse aldım inceltici
sukranaslier damlac benim doktorum çok iyiydi aslında hiç ağrım olmadı hemşireler çocuğu emrirken biraz zorladılar sağ tarafım dikişimin sonu Zorladılar biraz orası yandı ateş düşmüş gibi 3-4 güne acısı geçti bir haftaya bir şey kalmadı her gün daha iyi olursun korkma hemşireler zorlamasaydı benim hiç bir şeyim yoktu doğumdan çıktım yürüyecektim o kadar hafiftim
Baldudak_Emirbeyimiz damlac Bende sezeryan oldum ve yamuna aldım. 1 hafta sonra annemin de desteğiyle yağları sıkıştıra sıkıştıra takabildim korseyi 😂 Korsenin kumaşı çok esnek, olmaz deme ben takmadan önce bir karıştan fazla boşluk kalıyordu arada ama çektikçe geliyor.
[silindi] Birinin yardımıyla takabilirsin ve yatacaksın o zaman kapanır. Dikişine gelmiyo ki nasıl büzüşecek? Ben de kapanmıyor diye iade edecektim sonra yattım eşim kapattı oldu.
Baldudak_Emirbeyimiz damlac İlk takarken biraz acıttı dikiş yerlerini ama bi zarar vermedi taktıktan sonra alıştım hemen.
Zeytinn damlac ben sezaryenden bir hafta sonra taktım çok sıkıyordu bağırsaklarım ağzımdan çıkacak sandım ama baya iyi geldi göbeğim hiç sarkmadı
Cansu4 damlac bende sezaryenden hemen sonra başladım kullanmaya yatağa yatıp öyle kapatmayı dene daha kolay oluyor ayaktayken kapanmıyor
damlac Baldudak_Emirbeyimiz bende taktım ay 15 dakikadır duruyor 😂 kızlar bunu atletin üzerine takıyoruz demi doğru yaptım
Baldudak_Emirbeyimiz damlac Yok ben altına hiçbir şey giymiyordum çünkü bi duşa girerken çıkarıyordum. Şimdi sakin ol ve o korseyi yavaşça çıkar 😂😂🤣
Thesra damlac ayda kullanmaya başladım ilk iki gün eşim kapattı sonrasında ben yatarak kapattım.En kolayı yatarak kapatmak oluyor aklınızda bulunsun
PelinKaraca damlac sezeryan yaptıysanız daha çok erken korseye. İki ay bekleyin. Dikişleriniz düzelsin.
Leman01 damlac doktorum banada doğum sonrası korse kullanabilirsin ama yumuşak olacak dedi e bebekten doğum sonrası korse aldım çok bir fayda görmedim bu ay yamuna korse aldım kapatana kadar parmaklarım acıdı ama kapandı çok iyi toparladı sadece tek bir kötü yanı oturup kalkarken zorlandım emzirmek zordu ve emzirmeden dolayı göğüslerim büyüdüğü için göbekte gidince vücudum orantısız oldu o yüzden termal alt üst takım sipariş verdim ondada iyi terletti fakat hemen ikinci giymeye taytın iç bacak kısmı söküldü.
damlac Baldudak_Emirbeyimiz ahahHah çok güldüm ya😂 durdu durdu 45 dk dayandım; yarın bir iki saat inşallah 😂