Gamzeli03 Bende o damlayı kullanıyorum kakasında ki yeşillik ilaç dan kaynaklı sağlık ocağında ki doktor ve ebe bizde ondan kullandık dedi uzman doktorun biri raf ömrü olan herşeyde mutlaka paraben olur dışarıdan satanlar sirf bu yüzden koyuluyor demiş
Seda_123 Elisaf Biz 15 gündür kullanıyoruz öyle olmadı bizde sıkıntı yaratmadı yani hee eğer kötü olsa kullanmam mesela sağlık ocağınin demir damlasını kullanmadım kabızlık yaptı bizde ama vegaferon kan ilacını kullanıyorum kabız olmuyorsa kullanmaya devam et bişey olmaz sağlıksız bişey olsa sağlık ocağı vermez
Tazeanne0134 Elisaf kullanma canım o ilacı içeriği temiz bi kan damlası değil kaldı ki kan testi yaptır öyle kullan derim bi çocuk doktoruna götürüp
Tazeanne0134 Elisaf valla canım sana şöyle söyleyim öncelikle kan testi yaptır bi çocuk doktoruna götürüp verecekse o versin derim
Feminel Hatice_mirac_miray siz memnun olabilirsiniz ama doktorluk görevini yerine getirmiyor böyle tavsiyeler verdiği için.
Elisaf Ya kendi doktorumuz verdi ona göre kullaniyorum hatta bgn aradm kakasini sordm normal kullanmaya devam et dedi