Elisaf Merhabalar kan ilaci başladık cuma gunu 4 ay 3 gunlugiz kakasii kirmizi noktolar vardi daha önce hic olmamıştı ilactan olabilirmi ayrica cok agir kokuyordu basina boyle birsey gelen varmi
Hatice_mirac_miray Elisaf evet ole yapiyormus kakasinin rengide degisyomus ama ben verdim bi kac keere baktim kusuyor hemen kestim 6 aylik olunca onun yerine cay kasigi ile pekmez verdim
TazecikAnne22 Hatice_mirac_miray Ay o ilacı 4 aylıkken bende attım yerine de bişey kullanmadım 6 buçuk aylığız pekmez karşılar mı onu
Mamaqueen Hatice_mirac_miray pekmezi nasil iciriyrosunuz cay kasigiyla verince yutkunamiyor bogazina takiliyor kusuyor sizinde oyle mi
Hatice_mirac_miray TazecikAnne22 valla benim dr onu vermiyosan kusuyor diyosun el yapimi pekmez ver dedi onu veriyorum karsilamasa ver demezdi heralde 🤷♀️
Feminel Hatice_mirac_miray pekmek karşılamıyor. Kan ilacı ile pekmezi denk olabilmesi için çocuğunuzun yarım su bardağı pekmez içmesi gerekiyor. Doktorunuzun adı ne verinde şikayet ediyim saçmalamış resmen.
Hatice_mirac_miray Feminel ben dr memnunum sikayet etcek olsam ben ederdim o kadar guveniyorum yani ilk oglumda o sekilde buyudu cok sukur bi sikintisi yok adam gayet guzel acikladi bana bu konuyu sikayet edicek olsam hatasini bulmaya calisirdim ben mumnunum
Prens-Annesi Elisaf bende 4 gün önceydi galiba kakasinda kan gibi leke var diye post açmıştım bende daha yeni başladım kan ilacına hiç aklıma gelmemişti kan ilacından mi oluyor ozaman, gerçi yarın kısmetse doktora götüreceğim bakalım neden oluyormuş
Zeynepeceninannesi-3 Ben de o damlayı verdim kızım kabız oldu 2 gün kaka yapamadı zaten içeriği de temiz değil paraben var içinde attım bende henüz başka damla da almadım ama bestiron yada sidefer almayı düşünüyorum
Feminel Hatice_mirac_miray siz memnun olabilirsiniz ama doktorluk görevini yerine getirmiyor böyle tavsiyeler verdiği için.
Tazeanne0134 Elisaf valla canım sana şöyle söyleyim öncelikle kan testi yaptır bi çocuk doktoruna götürüp verecekse o versin derim