Balteknem biraz geç gördüm ama yazmak istedim aynı bizim balımıza gelenleri anlatmışsın :) benim de bebeğim haftaya 3. Ayına girecek. senden tek farkımız biz bunları yaşarken biogai zaten kullanıyorduk. Bende süt fazlalığı var ce sütüm çok tayzikli bu nedenle bebeğimin boğazında sürekli bi süt kalması sorunu yaşıyordum, yeşil mukuslu kaka yaptığındada arkada ki süte edilemeyince sadece ön sütle karnını doyuduğundan olduğunu okumuştum bende ( o sıralarda bir meme bitmeden diğerine geçiriyordum, ) dikkat etttim, ön sütü sağdım, Az ve sık emzirdim Derken düzeldi fakat yine bozuldu. Doktora gittik tahlil temiz çıktı yemene dikkat et yendiğin birşey etkilemiştir dedi. O hafta inanılmaz çikolata Ve kakaolu tatlı Yediğimi hatırladım. Sonra hAfta hafta yediklerimi takip etti süt ve yumurta ana şeylere . Biogai bitti devam etmedim. Kakada evet hafif uzayan mukus var ama benim bebek çok salyalı genizlerini hep açıyorum artık onuda ondan diye düşünüyorum. Emmeye gelince gece güzel emiyor ama artık süt boğar gibi yaptığından gündüz kaçıyor. Fırsatım olursa önden sağıyorum yoksa silikon üç takıyorum. Ama bu nereye kadar gidecek hiç bilmiyorum. Artık saydığım sütleri dolaba koymaya başladım olaki bırakırsa birazda öyle takviye yaparım diye . Şimdi aynı ayda dizinde olduğunu duyunca belki ayına has bir durumdur umarım düzelir diyorum.