Hakanleylaorkun Rainbow benim midemi bulandırıyor hap bide iştah acıyor. spiral de tehlikeli imiş burda gördüm. Onada korktum. Bide igne deneyelim bakalım. Gerci olacagı varsa Allah verirse zaten olur ama önlem alalım yinede 👶🤗
Rainbow Hakanleylaorkun iğnenınde bi çok yan etkisinin olduğunu söyledi sağlık ocağındaki ebe ama her bünye bir olmuyor tabi bende denemek için oldum eğer yanetkisi fazla olursa devam etmeyi düşünmüyorum
Fatmaugurdoku Dodonay iğnenin süte bi etkisi Yok sadece yumurtalıkları bozuyor🤦♀️1 aylık iğne süte etki ediyor onu da 6 Aydan sonra öneriyorlar zaten
S_D Dodonay aaaa nasıl iyi geliyormuş ki bitkisel birşey değil ki bu içinde paraben var ayrıca. Böyle söylemesi tuhaf doğrusu 🤔
Fatmaugurdoku Hakanleylaorkun 10.5 a aldım ben 🤦♀️Keske alıp da yaptırmasaydım adet günümden sonra ki gun yaptırdım 16 gündür adetim normalde 4 5 gün sürerdi🤦♀️🤦♀️
Sudem Hakanleylaorkun Bende sağlık ocağına sordum bizde aylık iğne var 3 aylık iğneyi eczaneden alacaksın dedi ve aylıkta olsa 3 aylıkta olsa kadın doğuma gidip reçete ettirmen gerekiyor dedi ne kadar doğru bilemedim 🤷♀️
Hanne1910 Hormon bozukluğu yapiyor benim Eltim yaptırdı ve cok pişman aşırı derecede kıllandırıyor ve garantisi yok