Hakanleylaorkun Kızlar utanarak affınıza sıgınıyorum. Üç Aylık igne olan varmı aranızda. Eczaneden ne kadara alıyorsunuz. Bide regli döneminde mi sonra mı vurunuyor.. Bebişle cıkamıyorum dısarı. Bilgi verin lütfen 🤗
Alparslanmom Hakanleylaorkun canım sağlık ocakları ücretsiz vuruyorlar. Gittiğinde vurulmak istediğini söyle yapıyorlar. Adetin ilk 5 günü vuruyorlar genelde
Rainbow Hakanleylaorkun sağlık Ocak’ları ücretsiz yapıyor, 40 ın çıktıgında 40-41-42 bugünlerden birinde gel yapalım demişti, yaptırdım
Bengubaran Hakanleylaorkun bilmiyorum Canım Hapa da ben güvenemedımmmm unuturum dıye 🤔 Bide iğne çok Adet düzensizliği yapıyormuş Canım
Hakanleylaorkun Rainbow hadi hayırlısı bakalım canım iyi etki eder insallah. Bende artık yarın bi sorayım olmadı yaptırayım
Hakanleylaorkun Alparslanmom görümcem olmuş simdi sordum. Parayla aldım dedi aaaaa nasıl oluyorki acaba
Rainbow Hakanleylaorkun umarım etki eder, hap kullanamam zaten bebeğim çok huysuz kullanmayı kesin unuturum 🤦🏼♀️
Hakanleylaorkun Rainbow benim midemi bulandırıyor hap bide iştah acıyor. spiral de tehlikeli imiş burda gördüm. Onada korktum. Bide igne deneyelim bakalım. Gerci olacagı varsa Allah verirse zaten olur ama önlem alalım yinede 👶🤗