Gamzeli03 Meltemgunturkun bana da dönüş yapmadılar arkadaşın aldığı mantıklı ya hem kalçayı da toplar
birkurabiyeannesi Meltemgunturkun evet üstümde şuan, Instagram’dan dm den yazarsanız doner illaki pınar hanim
birkurabiyeannesi Gamzeli03 aslında ölçülere göre M olmalıydı ama pınar hanim kg a göre bana S verdi iyiki de öyle yapmışız
Meltemgunturkun Gamzeli03 bi de ben sezaryen doğum yaptım acaba sezaryen korseyi mi alsam 🙄 ya da ikisinide mi alsam 🙄
birkurabiyeannesi Meltemgunturkun pınar hanimla görüşün o size en uygun olan korseyi onerir ben başka bir korse bakıyordum hatta onunn fiyati daha yüksekti ama o bunu önerdiği için bunu aldim
Gamzeli03 Meltemgunturkun bende sezeryan doğum yaptım cnm bel basen göbek simit bölgesi var bana şortlu olanı önerdi ama ben sürekli emiziriyorum bol su içiyorum şort zor olur bana atlet yâda külotlu olanı düşünüyorum
Meltemgunturkun Furkansmomy termal değil ama bu annebebeshop ya bi tayt var çok memnun kalan varmış ona bak istersen
Gamzeli03 birkurabiyeannesi l bedeni var ben 95 kiloyum tabloya göre bana xl oluyor oda yok galiba çok ilgili değiller ya insgramdan yazdım wapsap dedi wapsap dan yazdım sitemize bakın dedi
Gamzeli03 Meltemgunturkun size de mı dönüş yapmadi bana şortlu korse önerdi bel basen karın kalça dedim ama şortlu zor olur emzirdigim için çok su içiyorum dakka başı git tuvalete ben atlet yâda külot almayı düşünüyorum da külot da xl beden yok l kadar