Meltemgunturkun Korse alıcam ama 78 kiloyum hangi bedeni almalıyım acaba benimle aynı kiloda olanlar hangi bedeni aldınız 🙄
Aysimayyy Meltemgunturkun m beden olabilir. Ölçüm yaparken sıkarak karnınızı içine çekerek ölçüm alın bence
Minikcivcivim Meltemgunturkun kiloya göre değil beden tablosuna göre alınıyor yani belinizi ölçüyorsunuz ve beden tablosunda uygun olan ölçü ve bedene bakıp o şekilde karar veriyorsunuz. Aslında sayfaya mesaj atarsanız çok ilgililerdir kendileri size yardımcı olacaktır 🌸
Kubra09 Aysimayyy ben 68 kilo ile aldım m bedenin içine çok zor girdim yanlışınız var. Onların ölçü tablosu zaten mevcut
ucmgk21 Meltemgunturkun Aysimayyy hayır karnı içe çekerek ölçü vermek yanlış. Ben 56 kiloyum ve s beden bana olmadı m aldım 15 günde 2.sıra kopçaya geçtim
Minnoskos L beden olur bende sizin kilonuzdayken almıştım l sini şimdi 3. Kopçaya geçtim m sipariş verdim geldi ama olmuyor 😔
Meltemgunturkun Minnoskos hangisini aldınız peki hangisini alacağımı tam bilmiyorum hangisi inceltiyor 🙄
Minikcivcivim Meltemgunturkun lateks aldım ben askısız ama keşke askılı alsaymışım dedim sonra askılı daha rahatmış diyorlar ama ben denemedim onu zaten xs deyim daha alacak düşük bedeni yok çünkü 😂
Minikcivcivim Meltemgunturkun bana da öyle gelmişti ya😂 askısız da rahatım ama aşırı sıktığı için sırtta bi pörtleme oluyor bilgin olsun. Diyorlar ki pörtlemeyi askılı önlüyor, ne kadar doğru bilemiyorum yine de
Minnoskos Meltemgunturkun askı acıtmıyor ama arkanda kambur var gibi duruyor taktığından eşim çok dalgasını geçiyor