Nilufer Kizlar 45 gunluk bebegim var 1 aydir surekli olarak kusuyordu mama ile besleniyo ama butun yedigini geri cikariyordu dun arkadas tavsiyesiyle aptamil ar aldik ve sukurler olsun hic kusmadi kullanan varmi
Bidamla Nilufer bende 41 günlük kızımda reflü olduğundan şüpheleniyorum hem meme hem mama veriyorum ...hipp combıbiotic kullanıyorum...aptamil ar reflü için mi acaba yeni duydum ?
Tugbabsra Nilufer benim kızımda var mamayı uzanırken vermiyorum onu diklestirip veriyorum meme de öyle hipp kullanıyorum
Rainbow Nilufer elimde bir kutu aptamil ar var sadece üç ölçek kullandım bebeğimde süt alerjisi çıktığı için devam edemedim yanlış anlamazsanız gönderebilirim size bende çöpe gidicek çünkü
Nilufer Bidamla evet canim reflu mamasi yazio zaten ben faydasini gordum sukurler oldun kusmuyo artik
Haticetugra Bidamla her mamanın ar'i var ve bu reflu bölümüne giriyor kusmamasi için gaviscon özelliği var bizde kullandık ve faydasını gorduk
Mucizem006 Nilufer hayır canım tek ar kullanıyorum ama tabi normalden biraz fazla içiyoduk ama şimdi 5 aylığız azalttık ek gıdaya geçtiğimiz için bizde 3 aylıkken 200cc içiyoduk
PrensSelim Nilufer bende Aptamil ar kullandım oğluma,günde bir sefer 120 CC veriyordum,en azından onu içtikten sonra kusmuyordu gece rahat yatıyordu,sonradan sonraya gündüzleri de azar azar verdim iyiyiz şimdi şükür
Nilufer PrensSelim beni emmedigi icin malesef ben surekli veriyorum sutumu sagiyorum oyle veriyorum ama onu kusuyor :/ ne yapacam boyke bilmiyorum
Nilufer [bilinmeyen] ya bize doktorumuz aptamil 1 le comformili karistirmami soyledi dedim acaba bu ar. La birlikte aptamil 1 i de karistirsam mi