Mom727272 Analist ah sizi cok iyi anliyorum. Ben zaten manyaktim biraz, dogumdan sonra cok tetiklendim. İnsallah bizde de iyi saglikli olur sonuc
Dilekmh Prensoglum benim kızımda 32 baş çevresiyle doğdu şuanda 11 aylık 44 cm . Doktoru motor gelişimini vs beğendiği için herhangi bir sorun görmedi. Büyümesi gayet olması gerektiği gibi dedi.
Eslembaby-Cennetmomy Mom727272 bizimde 3 haftada 1.5 cm büyüme olmuş gibi göründü muhtemelen önceki ölçüm yanlıştı çünkü 43 normal bir değer ama hidrosefaliden şüphe etti doktor bir anlık öyle de zor böyle de Allah yardımcımız olsun inşaAllah 🤲🌷
BARTUMOM Mom727272 benim oğlumda 18 gün önce 3900 gr 56 cm doğdu baş çevresi 33 cm ama doktorları sağlık ocağındaki doktoru birşey demedi 33 cm küçükmüki endişe ettim şimdi siz yazınca
Mom727272 BARTUMOM kotu olmak zorunda degil, ancak sınirda dogmus oluyor, normal degerde ama. ultrasonda ne cikiyordu sizin? Onemli olan bundan sonra buyume olcusu
assd15 BARTUMOM bizimde öyle 38+5te doğdu 33 c.Doktor biraz küçük ama erken doğmuş normal takip edlim dedi
Mom727272 BARTUMOM buyume hizi onemli bundan sonra, sizin normal buyur diye dusunuyorum,ultrasonda da iyiymis cunku, muhtemelen kanalda olmustur
assd15 Mom727272 yo onu ben yazmadım diğer bayan yazdı.Bizim normale göre küçük ama 38de doğduğu için normal dedi
assd15 Mom727272 hı 38+5 dediğim için bana sormuşsunuz sanırım ama hangi haftayla uyumlu olduğunu söylemedi zamanından 2 hafta önce doğduğu için öyle söyledi. Tahmini tarih 2 ekimdi 20 eylülde doğum yaptım
assd15 BARTUMOM olabilir aynen diğer aylarda büyüme normalse bişey dememişlerdir.benim gittiğim 2. Doktor öyle bisey demedi mesela persentil içinde problem yok dedi (33-37cm doğum baş çevresi normal)
BARTUMOM assd15 galiba normal doğumdan vakumdan öyle çıktı şimdi kendim ölçtüm mezurayla baş çevresini 37 cm 20 günlük daha doğumda 33 cm demişlerdi akşamdan beri içimde bir endişe vardı şimdi ölçünce rahatladım