EfeD30 Diyarbakır memorial 120 ama %15 emniyet indirimi uygulaniyor bu 120ye 95 civarina falan geliyo sanirim
Havvamurt [bilinmeyen] aynen ben özel muayenehane sordum aslında.ben de özel muayenehaneye gidiyorum 250tl 1aylik ücreti
Bisaniye Havvamurt Kudret international da Yunus Emre beye gidiyoruz 110 liraydı sanırım ücret. Memnunuz ilgisi anlatımı çok güzel
Nillllllll ayseoztas bebeğim henüz 27 günlük😍 İlk hafta götürdük ilk kontrolde 15 tl verdik. Sonrasında haftalık kontrole götürdük ücret ödemedik. Ondan sonra kolu alerji oldu götürdük yine 15 tl muayene ücreti verdik. Ama başka arkadaşlar bu fiyatı duyunca şaşırıyorlar sanırım dediğim gibi orda doğum yapmamızın avantajı bu kadar uygun olması 😊
Merfeee Elifasel ben hiç şehir hastanesine gitmedim canım eşim özel sigortaliydi 15 liraya gittim Erciyes hastanesine tahlilleri dahildi.. ama eşimin kuzeni hamile Teyzesi ve kayınvalidemde kontrol icin Nilgün hanım var ona gidiyor
Zeynep25 Arzuuuu Aynen canım burada özel hastane dışındaki bir çok hastanede ki çocuk doktorları iyi benim gitme sebebim doktorun herşeyle birebir ilgilenmesi birde Muhammet bey var soyadını unuttum 😊😂 ikisini de tavsiye ederim