Havvamurt Kızlar çocuğunu özel muayenehane ye götürenler ne kadar ücret ödüyorsunuz özellikle Ankaradakiler
Nillllllll Havvamurt biz 15 tl muayene ücreti veriyoruz ama sanırım bu kadar uygun olmasının sebebi aynı hastanede doğum yapmam. Ayrıcalıklı oluyor sanırım. 10 gün içerisinde de ücretsiz oluyor.
ayseoztas Ben antakyada defne hastanesine götürüyorum Ali Canim her ay rutin kontrole 70 tl veriyorum 10 gün içinde ücretsiz muane hakkida var
Manolya ayseoztas bende Antakya’da yım o hastanede doğum yaptım ilk muayene ti Ali bey yaptı çöl iyi bir doktor ama evime yakın iyi bir doktor daha buldum Adnan ezelsoy Akdeniz hastanesinde ben 50tl veriyorum aylık muayeneye
Arzuuuu Zeynep25 Erzurum da kime nereye gidiyorsunuz acaba bende Erzurum’a yeni geldim de kimseyi bilmiyorum
safiye18 Nillllllll bende aynı hastanede hamileliğimde kadın doğumcuma gittim orada Doğum yaptım bebeğim 2 ay yoğun bakım da kaldı ama çocuk doktoru muayenemiz 85 tl 10 gün de kontroller olursa ücretsiz
MustafaEmininAnnesi Biz bursada doruk hastanesine gidiyoruz muayene ücretimiz 170 tl 15 gün ücretsiz muayene hakkı oluyor.
Kubra16 MustafaEmininAnnesi bende Bursa doruk hastanesine gidiyorum normalde 90tl ama orda Doğum yaptıgım için %20 indirimli 72tl ye gidiyorUm. 170tl nasıl olur???😯😯
Joipt Havvamurt biz paket aldık 10 muayene,testler,yatış olursa onu da karşılıyor 800 tiydi sanırım,Ankara'da. Bazı özel hastanelerin saat 3ten sonra emniyete özel indirimi var eğer emniyet görevlisiyseniz
Aliveannesi ozdenarda hangi doktor acaba bide memnun musunuz ? Telegon numarasını veriyormu sizinle iletişime geçmek için
Merfeee Havvamurt biz ilk 10. Gün gittik kontrole doğum yaptığım hastaneye gittik ilk 10gunde gittiğimiz için 15 TL ödedik ama 2aylik kontrol için başka bı doktora gidicem.. Kayseri'deyim Ahmet kamalı diye bı doktor var çok memnun tanıdıklarım muayene 115 tl ücreti
Melihaptt Merfeee Elifasel Kayseri Memorial da 190 tl oldu ücret bu zamana kadar oraya götürüyordum Soner beye şimdi napıcam bilmiyorum 8 aylık olduk
Merfeee Elifasel ben hiç şehir hastanesine gitmedim canım eşim özel sigortaliydi 15 liraya gittim Erciyes hastanesine tahlilleri dahildi.. ama eşimin kuzeni hamile Teyzesi ve kayınvalidemde kontrol icin Nilgün hanım var ona gidiyor
Sercanasaf Elifasel eski devlet hastanesi hizmet veriyi seçil.kose iyi doktor canim normalde bende magnette dogum yaptim cocuk doktorumuz ahmet selim hasozler ama muayenesi 115 tl acil bi durum olmadıkça devlete goturuyorum
Zamanlagelen Ddd00 tip fakultesinde hangi hocaya gidiyorsunuz bir de 102 tl yazmissiniz 122 tl degil miydi acaba ??