Henza Kızlar merhabalar 23 haftalık gebeyım evımın karsısında oldugu ıcın reyap a gıdıyordum fakat hıc ama hıc memnun degıldım artık ulasım gıbı bır sorunum yok cok sukur 🙏🏻 Hastane ve doktor arıyorum esenyurt ve beylıkduzu taraflarında yakın yerlerde olabılır malum gebelıgım rısklı kanamalarım oluyor tansıyon falan baya aksıyonlu bır gebelık gene 😂 onerılerınızı beklıyorum 🥰
Deletedmom297 Henza Aa bana cok yakin oturuyorsunuz sanirim. Reyap cidden cok kotu bir hastane bende beğenmiyorum. Ama besyolda ozel biruni hastanesi var. Ordaki zehra cetinkale adli kadin dogum uzmanini kesinliklee tavsiye ederim. Butun sulalemiz oraya gidiyor artik. Annemin ameliyatinida o yapti. Bana onceki doktor doguma girersen sen ölürsün sağ cikamazsin dedi. Manyak kadin. Ama zehra hanim benimle ilgilendi hic sorun yaşamadım. Muayne ucreti 180 tl sezeryan 7.500 normal dogum 5.500 tl. Ben sezeryan olmustum.
Deletedmom54 Deletedmom56 Güzel hastane aslında çok duydum adını.Ama bana çok uzak yoksa kesinlikle giderdim 🥺
Deletedmom56 Henza belirt aşkısı hatta 600 falan derlerse Salih’in tommy bilmem ne arabasını buraya 2. El satışa koyalım.
Momymomm Henza Beylikdüzü’nde kendi muayenesi var canım adres atayım istersen tel no falan Büyükşehir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Ekinoks Rezidans E2 Blok No:57, Beylikdüzü, İstanbul 0850 333 0388 biraz tuzlu ama 🙈
Henza Momymomm ynı sorun degıl aslında tuzlu olması soyle kı bana hastane onemlı rahatlıgı 😂 bıde ıyı bır doktor olması cok tesekkur ederım yarın ılk ısım aramak olacak 🥰
Cns123 Beylikdüzü medilife ali sunay . Hamileliğim boyunca sadece kendisine gittim normal doğumla 2 ay önce doğum yaptım cok memnunum. Tanıyana kadar soguk gelebilir ama cok iyi bir doktor normal dogumcu sonuna kadar. En son çataldayken bana cansu hanımcımmm lütfen lütfen diyordu hala gözümün önünden gitmiyor 😂 ve para olarak görmüyor karsısındaki hastayı birçok tahlili hastanede para kazanmak için yaptırabilirdi bana ama hep devlette yaptırttı ıvır zıvırı tavsiye ederim
Henza Cns123 ya tahlıl konusundan bı gıcık kaptım zaten suankı dootoruma ıkılı test ıstedı okey yaptırdık bana dedı kı hersey normal eger bı sıkıntı gorseydı 4 lu test yapmamıs gerek su zamanda gel demesı gerekırdı annemle cok kez kardeslerımde doktora gıttım az cok bılıyorum ama kadın bı sıkıntı yok 1 ay sonra kontrole cagırdı ve bırden sana bıde dortlu test yapalım dedı 19. Haftamda e ne gerek var zaten detaylıya gırecegım yanı o andan sonra sogudum ve gıtmıyorum
Buglemm3434 Cns123 gerçekten de çok zarif bir insan tam bir normal dogumcu haklisiniz ben ne kadar sezaryan diye tuttuyorsam normal diyip aklimi kaziyordu ama dediğim oldu sezaryan oldum zorunlu 😂😂
Momymomm Henza 3 yıl önce 200 dü suan baya artmıştır ama memnun kalacağınızdan eminim işinin ehli mükemmel ilgili bir bayan muayeneside oldukce hijyenik
Cns123 Henza bilmiyorum valla bende şöyle bir durum oldu ikili testimde kan tahlilim orta riskli çıktı yaşım 25 olmasına rağmen amniyonsentez önerdi hastanede 1000 tl ile yaptırabilirdi bana ama kanuniye yönlendirdi beni randevu ayarladı bedavadan yaptırdım bu test konularında biraz garantici. Banada şöyle demişti yüzde 99.9 test sonucu temiz çıkıcak ama aklımızda soru işareti kalmasın demişti
Henza Deletedmom56 askım eder mı o kadar ? Tommy yanı sonucta zaten ucuz bısey 2. Elı ne kadar gıdıcek Allah askına
Henza Deletedmom297 aa evet gordum orayı gecen gece hatta ıcımden gectı acaba nasıldır dıye ahahahah yolda hastane takıp edıyorum kolluyorum boyle 😂 rahatlık acısından nasıl fıyat ıyıymıs baya unıverıste oldugu ıcın sanırım