35_gkgk_35 Hanımlar merhaba oglumun dogum günü pastasını kendim yapıcam 35 kişilik https://pin.it/7c8Bewa bu şekilde içine meyve koyarsam sulanır diye düşünüyorum. Meyve yerine meyve sosu kullansam olur mu? Yapan ya da bilgisi olan var mı!??
Mom104 35_gkgk_35 meyve neden sulansın ki asıl meyve sosu sulanır çilek muz ananas kivi kullanabilirsiniz
Ankarali 35_gkgk_35 linç tayfa gelir birazdan yaa 35 kişilik falan yazmasaydın iyiydi 😅 Ben de linç tayfadanim aslında 35 kişi nasıl olacaksiniz arkadaşim korona yok mu oralarda ya da Covid-19 🙄
ilknurgoksu 35_gkgk_35 meyve sosu da sıcaktan akıtacaktır krema ve çikolata falan koyun içine çilek muz bunlarda sulanmaz akşamdan yapsanız sabah yenicek zaten ama 35 kişi için nasıl yapacaksınız ki ? Kaç tepsi pandispanya keki olucak
35_gkgk_35 Mom104 diş Pastasın hepsinden çok az serpmeme ragmen sulanmıştı belki farklı yöntemle sulanması önleyebilirim diye dedim 🥰
35_gkgk_35 Ankarali hahaha onlar herşeye bahane buluyor yaa.. Dogum günü 2 bucuk ay sonra olucak ve büyük ihtimalle açık alanda hiç bir anne evladını riske atmaz yani o yüzden o linçler boş muhabbet yani 😀😀
35_gkgk_35 ilknurgoksu 10 adet hazır pastaban alıcam diger malzemelerde aldım önceden yaptım dolaba koydum 4 saat sonra dolap meyve suyu oldu resmen 😀
zeytinlikek 35_gkgk_35 bilsem de söylemem 35 kişi nedir ya sizin gibiler yüzünden biz evde oturmak zorunda kalıyoruz
Eser3458 Benim kgkumjnda bugün doğum günü bende üçümüz kutlayalım diye pasta tarifi istedim buradakilerden ama kimse birsey yazmadı malesef
oglunasik1anne Eser3458 cocostar pasta yapmıştım canım ben görmemiştim postu . Yanına da küçük köstebek pasta kurabiye tuzlu kurabiye ve yaprak sarmistim .
35_gkgk_35 Eser3458 meyve sakın koyma ben koydum sırf su akıyor. Muzlar kararıyor. Pastanelerde heralde farklı malzeme daha ilave ediyorlar. Millet her şeyi yesin biz 2 bucuk ay sonra olucak organizasyon için soru soralım virüs Bi bize denk gelir zaten.
oglunasik1anne Eser3458 https://www.google.com/amp/s/www.nefisyemektarifleri.com/video/cocostar-pastasi-kokostar-pasta-videolu/nyt-amp/ burdaki gibi yapmıştım canım ben
selimgiray 35_gkgk_35 35 kisiyle parti mi yapilir salgin döneminde? O partiye gelmeyi kabul edenlerin de kafasina………
Yasemin000 35_gkgk_35 inşallah aile apartmanında felansınızdır yoksa linç tayfa geliyor yaklaşıyorlar hissediyorum 😂😂
Mom104 35_gkgk_35 anladım bende şimdiye kadar hiç sulanma olmadı o yüzden söyledim bu arada pastanız çok hoş olmuş kalıbı kendiniz mi çıkarttınız 🌈🌸
Ankarali 35_gkgk_35 sevindim vallahi içim rahatladı ya inşallah iki buçuk aya da ülkemiz eski sağlıklı günlerine döner 🤗 bugün de benim oğlumun doğum günü bi pasta aldık evde kutladık.
Humaervakusunannesi 35_gkgk_35 canim Allah nice yaslar nasip etsin meyve sulaniyo pastanelerde koruyucu koyuluyo ne kadarlik bebişin bnm kızım 9.5aylik
35_gkgk_35 Humaervakusunannesi sonunda düzgün yorum yapan Bi anne canımsın🥰 10 aylık olduk ama malum ilk dogum günü insan özeniyor. Virüs için linç atanlar önemsiyorum ki pastayı dışardan degil kendim yapıyorum ve mecbur o görseli çıkarmak için 35 kişilik yapıcam.
Humaervakusunannesi 35_gkgk_35 aynen oyle oluyo ilk dogum gunu en özeli aldigi ilk yas Allahin izniyle bu zor gunler gecicek. Duzeliyor hersey insanlar kırıcı oluyor karsisindakinin hislerini dusunmeden