Mucizebebegim tuananilmoms benimki daha 1 buçuk aylık ilk baslarda yana yatirabiliyordum ama artık yatmıyor çeviriyor kendini hep sırt üstü yapıyor bende dokunuyorum nasıl rahat ediyorsa öyle yatsın
tuananilmoms Mucizebebegim aynen canım bende ellemiyorum artık bi faydasıda yok zaten gene sırtüstü yatıyor☺️
Zeyno111 tuananilmoms Kendi nasıl isterse öyle yatsın canım bize komut verseler uyuyabilir miyiz 😅kendi dönmeye başlayacak merak etme sağına soluna az zamanı ver 4-5.aylardan sonra bir bakmışsın bir tarafına dönmüş koca insan gibi yatıyor 😇
Zeyno111 tuananilmoms Bizde 6.ay gibi yan dönmelere başladık şimdi bakıyorum kendi sağına dönmüş yatıyor 😅
melcay tuananilmoms benimki de öyle aynı dediğiniz gibi yatıyo 🙈 bakalım biraz daha büyüsünler belki kendileri dönerler.
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi tuananilmoms destekli yaptırabilirsiniz dönmesini engellersin ara ara değişritin yönünü daha çok küçük kafa şekli arkası dümdüz olmasın bu kezde
tuananilmoms BirSevda-iki-Emanet_Sahibi o şekilde de denedim yatmıyor canım kafa şeklinde sorun olacağını düşünmüyorum çünkü sırtüstü yatsada kafasını sağa yada sola çeviriyor
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi tuananilmoms kafa şeklinde sorun yoksa sorum etme canım keyfi öyle yatmak istiyor demekki. Benim oğlumda bazen değişik yatıyor demekki öyle rahat elleyemiyorum 😁😁🤪
Defnedilan34 tuananilmoms çok küçük daha kendini destekleyip yan yatamaz benim kızım 6 aydan sonra kendi kendine yan dönüp yatmaya alıştı