sukranaslier Acelyaa oktay oltun canım bursanın en iyisi diyebilirim araştır çok iyi bir doktor tüm çevrem ona gidiyor
Ceren-lale Acelyaa Madi imkanın el veriyorsa kesinlikle pembe mavi öneririm biraz tuzlu ama üzerine hasatahane tanımam hem doğumdan sonrada çocuk bölümü dört dörtlük herşeyi mükemmel 🙏🏻 Doktorları hemşireleri
Henza Acelyaa medıcana volkan aksakallı suan hamıleyım hala testlerımı ona yollarım baksın dıye ve bakar 😂 normalde hıc bır doktor yapmaz ama cok kıbar bır bey gecenın kacınolursa oldun ulasabılırsınız cok tatlıdır cok guzel sakınlestırır 🙏🏻
Tgce16 Acelyaa Osmangazi aritmi özlem Caylan Canıtez doktorumdu benim , ben giderken 115 TL idi muayene ücreti
Momofkerem Acelyaa sukranaslier Ben dd Oktay bey e gittim. Gerçekten çok serinkanlı ve iyi bi doktor fakat çok yoğun çalıştığı için her seferinde baştan tanışmış hissi geliyordu 😁 ama gerçekten çok memnundum kendisinden. Önceden medicabildeydi ama şimdi özel klinik açtı kendine sanırım barış mahallesinde ben de doğumdan sonra gitmedim daha
Ceren-lale Acelyaa o zaman birşey diyemem ama ben doğumu orda yaptım herkese öneriyorum mükemmeldi 🙏🏻
Arel19 Ceren-lale bende dığumumu orda yaptım ismail küçükerdoğan doktorumdu gerçekten mükemmel bir hastane çok iyiydi dığumumda hemşirelerde aygün hanım çocuk dr una geçtik ama kendisi çok soğuk biri o yuzden ayrıldık sizin kimdi doğum dr unuz??
Zeyzey2019_ Henza Birtanecik doktorum kendisi benim.. Yani 10 tane doğursam 10 unda da o olsun isterim..
Berffff2 Henza benim de doğumumu Volkan bey yaptırdı hamileliğimde dediğiniz gibi her saat yazdığımda cevabımı aldım doğumdan cok korkuyordum ama profesyonel bir elde oldugumu biliyordum bu yüzden doğumum da cok rahat geçti 🙏🏻
Berffff2 Henza benim de doğumumu Volkan bey yaptırdı hamileliğimde dediğiniz gibi her saat yazdığımda cevabımı aldım doğumdan cok korkuyordum ama profesyonel bir elde oldugumu biliyordum bu yüzden doğumum da cok rahat geçti 🙏🏻
BeH16 Emre Uysal muayenehanesine gittim. PembeMavi de doğum yaptım. Çook memnunum. Gerek doğum öncesi eğitimler pembemavinin hemşireleri güleryüzlüler doğumhanede o destek oluşları. Elimi tutup dua ettik beraber 🙂 Tavsiye ederim.
Henza BeH16 benı kabul etmemıstı :) sırf akreatam var dıye ben o rıskı alamam dedı :) o rıskı alamayacaksa doktor olmasınında bı mantıgı yok bence 🤷🏼♀️
Ceren-lale Arel19 şaka gibi benimde İsmail küçükerdogan kadın doğum doktorum çocuk doktorumuz Gönen çelebi mükemmel bir çocuk doktordu İsmail beyin eşi Aygün hanıma ben bir defa gittim doktorumuz olmadığı için ama genellikle hep Gönen beye gidiyoruz asla vazgeçemeyiz
BeH16 Henza tabi herkes kendi deneyimini biliyor bir şey diyemem 🤐 ama 9 ay gittim hep abi gibi konuştu samimi davrandı. Doğumda çok rahatlattı. Gece 2 de mesaj attığımı bilirim dönmüştür hemen mesajlarıma. Ama elbette sizi kabul etmemesi doğru bir yaklaşım olmamış.
Henza BeH16 rısksız kolay hastaları her doktor kabul eder kıtap yazmıs bır doktorun bu kadar kendını kaf dagında goren bır doktorun kabul etmemesı cok sacmaydı
Oyku123 Hayat hastanesi . Naile gökce akagünduz . Giden herkez cok memnun muayene 130 tl sendikalilara 115 .